How to style: accessoires

Gepubliceerd op 18-09-2024

How to style: accessoires

Klein detail, groot verschil. De juiste accessoires geven elke outfit een upgrade. Ontdek de kracht van riemen, tassen, sjaals en sieraden.

De kracht van accessoires

Een outfit kan niet zonder accessoires. Met de juiste details maak je elke look spannender en persoonlijker. Bovendien haal je veel meer uit je garderobe: met kleine aanpassingen kun je dezelfde kleding steeds op een andere manier stylen. Zo creëer je eindeloos veel combinaties. Het draait allemaal om slim combineren en experimenteren. 

Speel met contrast

Accessoires nodigen uit om met contrast te spelen. Draag je een klassieke look? Ga dan eens voor een stoerdere riem of tas. Bijvoorbeeld met studs of metalen accenten. Of mix een stoere outfit met een chique parelketting of sjaaltje voor een speels effect. 

Geef kleur met accessoires

Houd je van rustige outfits in neutrale kleuren? Experimenteer dan eens met een kleurrijk accessoire. Met een riem, tas of sjaaltje in een opvallende kleur geef je je look net dat beetje extra. 
 

Riemen

Een goede riem is niet alleen functioneel, maar tilt je outfit naar een hoger niveau. Ga voor een statement riem met een opvallende gesp of kies een minimalistisch exemplaar voor een elegante look. 

Tailleriem

Jouw +1? De tailleriem. We dragen de riem niet meer alleen functioneel, maar ook puur als statement accessoire. Accentueer je taille door de riem over een jurk of blazer te dragen.  

Broekriem

Praktisch en chic: de broekriem is het allebei. Een jeans of pantalon met een simpel T-shirt saai? Niet met een goede broekriem erbij. Deze riem maakt je outfit net wat interessanter. 
 

Reversible riem

Twee looks, één riem: met een reversible riem heb je twee accessoires in één. De riem is aan twee kanten te dragen en daarmee ontzettend veelzijdig.  

Tassen

Van shopper tot clutch: we hebben een zwak voor tassen. De juiste tas bewaart je spullen én tilt je outfit naar een hoger niveau.  

Shopper

Een leren shopper is onmisbaar in je garderobe. Dit accessoire is functioneel en stijlvol. Al je essentials passen er in: van waterfles tot laptop. Ideaal dus om je office outfit compleet te maken. 
 

Crossbody bag

Van werkweek tot weekend: de crossbody bag gaat altijd met je mee. Een goede crossbody bag geeft je look een luxe en stijlvolle uitstraling. En het allerbeste? Je hebt je handen vrij.  
 

Clutch

Klein, maar fijn: de clutch is het ultieme party accessoire. Het mini tasje is zo ontworpen dat het makkelijk in je hand past. Van pailletten tot satijn en prints: met een clutch kun je een opvallend statement maken.  

Sjaaltjes

Eén accessoire, talloze mogelijkheden: het sjaaltje is ontzettend veelzijdig. Natuurlijk om je nek. Maar ook in je haar, om het hengsel van je tas, als riem en zelfs als top. Deze alleskunner nodigt uit om te experimenteren.  

Sieraden

Van een chunky ketting tot statement oorbellen: sieraden kunnen je look maken of breken. Let op: bewaar de balans. Ga je voor opvallende oorbellen of een ketting, houd de rest van je sieraden dan subtiel.