How to style: Festival looks

Gepubliceerd op 24-07-2024

How to style: Festival looks

Leuk: er staat een festival op de agenda. Maar nu de grote vraag: wat trek je aan? Op een festival wil je er goed uitzien, dat spreekt voor zich. Maar comfort is misschien wel net zo belangrijk. Met deze tips voor de perfecte festival look heb jij geen outfitstress.

Bohemian chic met broderie

Denk je aan festivals, dan denk je aan de boho-stijl: flowy, vrouwelijk en romantisch. Deze zomer gaan we massaal voor broderie anglaise. Oftewel: borduurwerk met gaatjes. Ons modehart gaat sneller kloppen van deze charmante trend. Heerlijk luchtig en op en top vrouwelijk.  

Festival favoriet: de korte broek

De korte broek is de ultieme festival favoriet. Een denim short is de perfecte basis voor je festival outfit en perfect met warm weer. Combineer met een oversized T-shirt of blouse. 

Rock de maxi rok

Liever geen blote benen? Dan is de maxi rok jouw festival essential. Kies voor een zwierige lange rok voor maximale bewegingsvrijheid. Combineer de maxirok met een leren jasje en stoere laarzen of sneakers.  

Travelstof: geknipt voor een festival

Travelstof is geknipt voor een festival. Deze premium stof is ademend, kreukvrij en beweegt moeiteloos met je mee dankzij de stretch. Bovendien ziet travelstof er ook aan het einde van het festival nog perfect uit en droogt de stof razendsnel. Onze favoriet voor een festival? Een travel broek. Voelt als je favoriete joggingbroek, maar dan met de uitstraling van een mooie pantalon. Het beste van twee werelden! 

De magie van laagjes

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Neem dus altijd extra laagjes mee. Een jasje of een zacht vestje zijn onmisbaar. Een denim jack is een festival essential. Staat overal bij en geeft je outfit meteen een stoere touch.  

Kies voor co-ord

Outfitstress? Co-ord sets zijn echte lifesavers. Deze stijlvolle matching sets bestaan uit een top met een bijpassende broek of rok. Zo kom je moeiteloos goed voor de dag. Minimale effort, maximale impact. 

It’s all in the details

Een festival outfit valt of staat met de details. Met een paar statement oorbellen, een opvallende ketting of een grote zonnebril til je je outfit naar een hoger niveau. Wordt het warm? Draag een hoed voor stijlvolle bescherming tegen de zon.  

Onmisbaar: sneakers

Urenlang dansen of rondlopen: een festival kan een ware uitputtingsslag zijn voor je voeten. Sneakers zijn niet alleen comfortabel, maar ook cool. Met een paar stoere sneakers komen jouw voeten ongeschonden uit de strijd.