Investment pieces: de winterjassen van Studio Anneloes

Gepubliceerd op 16-10-2024

Investment pieces: de winterjassen van Studio Anneloes

De ultieme winterjas? De puffer natuurlijk. Deze stoere gewatteerde jas houdt je heerlijk warm en is eindeloos te combineren. Bij Studio Anneloes hebben we dit seizoen twee prachtige puffer jassen ontworpen. Echte investment pieces. Tot in detail gemaakt om je deze winter – en de winters daarna – stijl, warmte en comfort te bieden.

Puffer perfectie

De puffer jas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze doorgestikte gewatteerde jas laat je niet in de kou staan. Dat is zeker in Nederland essentieel. Kou, storm, een regenbuitje? Puffer jassen beschermen je in weer en wind. Daarom mag deze ultieme winterjas niet in onze collectie ontbreken. Uiteraard met een echte Studio Anneloes touch.

"Comfortabel én elegant - maak moeiteloos elke look af met deze investment pieces."

Tanner puffer jacket

Stay warm en look cool in de Tanner puffer jacket. Een korte en sportieve puffer jas. Lekker lichtgewicht met een warme vulling van polyester. We hebben deze perfecte puffer uitgerust met een comfy hoge kraag en elastiek bij de mouwen en aan de onderkant zodat de jas perfect aansluit. En het allerbeste? De Tanner puffer is verkrijgbaar in twee prachtige uitvoeringen: Leopard en Kit. Ook de binnenkant mag er zijn: de voering met Studio Anneloes print maakt het af. 

Tracey puffer jacket

Dit is Tracey: alles wat je zoekt in een winterjas en meer. We hebben deze premium puffer tot in detail ontworpen je warm te houden tijdens de meest gure dagen. Of je nu een boswandeling maakt of op de fiets naar werk gaat, Tracey beweegt moeiteloos met je mee. 
 
Tracey is lekker lang en uitgerust met een hoge kraag om in weg te kruipen, ultracomfortabele warme voering van polyester,  afneembare capuchon, windvangers bij de mouwen en een stijlvolle voering met Studio Anneloes print. Ons favoriete detail: de ritsen aan de zijkant voor meer bewegingsvrijheid op de fiets. Wil je de jas even uit, maar wel je handen vrij houden? De binnenkant bevat een handig elastiek waarmee je de jas eenvoudig om je rug hangt. Tracey is verkrijgbaar in de kleuren Black en New Army. 
 
Kortom: onze nieuwe puffers laten je niet in de kou staan. Voor welk model ga jij?