Travel blazers - Anneloes’ Favourites

Gepubliceerd op 11-09-2024

Travel blazers - Anneloes’ Favourites

Business chic, elegant en stretchy: ontdek de collectie travelstof blazers van Studio Anneloes. Deze blazers bewegen moeiteloos met je mee, wat de dag ook brengt. En zijn ontworpen met aandacht voor stijl en functionaliteit.

Een blazer waar je in kunt bewegen

De tijd van oncomfortabele en strakke blazers is voorbij. Door de grote hoeveelheid stretch bewegen travelstof blazers de hele dag met je mee. Of je nu druk bent op kantoor of juist thuis nog even de puntjes op de i moet zetten.

Waarom travelstof blazers zo geliefd zijn

Travelstof blazers zijn geliefd en wij snappen wel waarom. De unieke stof biedt de perfecte combinatie van stretch en structuur. Bovendien zijn travelstof blazers kreukvrij en zien ze er ook aan het eind van de dag nog perfect uit. Ideaal dus voor drukke dagen op kantoor of onderweg.

Travelstof blazers van Studio Anneloes

Bij Studio Anneloes vind je een prachtige collectie travelstof blazers: van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen. Met een breed palet aan kleuren en een scala aan maten is er altijd een travelstof blazer die bij je past.

Bestseller: de Bright bonded blazer

Een van onze bestsellers is de Bright bonded blazer. Vrouwen houden van het tijdloze design en de nauwsluitende, maar toch comfortabele pasvorm. Deze redelijk korte blazer blinkt uit in subtiele details en hoogwaardige afwerking, zoals de faux klepzakken. De Bright bonded blazer heeft een strakkere fit, voor een elegante uitstraling. Ideaal in combinatie met een nette broek of een casual jeans. Ontdek zelf waarom de Bright bonded blazer een van onze bestsellers is.

Bestseller: de Fran blazer

De Fran blazer is een andere favoriet uit onze collectie. Deze blazer is meer oversized en heeft een rechte pasvorm. Voor een nonchalante, maar toch stijlvolle uitstraling. De schoudervullingen creëren een krachtig silhouet. Draag de veelzijdige blazer over een blouse of een eenvoudig T-shirt. Een musthave voor je garderobe.

Travelstof pak

Combineer onze travelstof blazers met de bijpassende pantalons voor een complete en stijlvolle look. Onze travelstof pakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Travel broeken zijn een favoriet onder onze fans. Ze combineren het gevoel van een joggingbroek, met de uitstraling van een pantalon. Bekijk onze broeken gids en ontdek welk broekmodel het beste bij je past.

Wastips voor blazers van travelstof

Het onderhouden van je travelstof blazer is eenvoudig, maar het is belangrijk om de juiste stappen te volgen om de kwaliteit van de stof te behouden. Vaak is even uithangen en luchten genoeg. Is reinigen toch nodig? Was je blazer dan niet in de machine, maar kies voor een professionele stomerij om beschadigingen te voorkomen. Volg de wasvoorschriften nauwkeurig om zo lang mogelijk plezier te hebben van je blazer. Voor meer tips over het onderhouden van travelstof, verwijzen we je graag door naar onze wastips pagina.

Travelstof blazers tijdens je zwangerschap

Onze travelstof blazers zijn ook ideaal tijdens de zwangerschap. Dankzij de comfortabele stretchstof en de flatterende pasvorm kun je onze blazers je hele zwangerschap dragen. Ontdek meer over zwangerschap-proof kleding of bekijk alle items!