Travelstof jurken - Anneloes’ Favourites

Gepubliceerd op 26-06-2024

Travelstof jurken - Anneloes’ Favourites

Zit goed, voelt goed, staat goed: op een travelstof jurk kun je altijd terugvallen. Bij Studio Anneloes zijn onze signature travelstof jurken het hele jaar in de collectie in allerlei kleuren en modellen. Ontdek waarom travelstof jurken niet mogen ontbreken in jouw garderobe.

De jurk die kreukvrij uit je koffer komt

Stel je voor: een jurk die je moeiteloos in je koffer doet zonder je druk te maken over kreukels. Onze travelstof jurken komen kreukvrij uit je koffer en zien er ook op de laatste dag van je vakantie nog feilloos uit. Deze jurken zijn dus niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor onderweg.

Waarom onze travelstof jurken zo geliefd zijn

Zodra je een travelstof jurk van Studio Anneloes hebt gepast, wil je nooit meer iets anders. We gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit. En dat voel je. Onze iconische travelstof, bekend onder de naam Sensitive® Fabrics, wordt in Italië geproduceerd door Eurojersey. De stretchy en kreukvrije stof beweegt moeiteloos met je mee, wat er ook op je to-do list staat. Bovendien zijn travelstof jurken veelzijdig en makkelijk te combineren. Perfect dus voor elke gelegenheid, van werk tot weekend.

Travelstof jurken van Studio Anneloes

Bij Studio Anneloes hebben we een prachtige collectie travelstof jurken in uiteenlopende kleuren en modellen. De jurken uit onze Essentials collectie zijn het hele jaar verkrijgbaar in onze basiskleuren Black en Dark Blue. Maar travelstof jurken komen ook in onze fashion collecties terug in verschillende kleuren en prints. Er is altijd een jurk die op jouw lijf geschreven is.

Bestseller: de Simplicity dress

De Simplicity dress doet haar naam eer aan, eenvoudig, maar toch stijlvol. Met haar tijdloze design en flatterende pasvorm met siernaden is deze jurk een must-have in elke garderobe. Draag ‘m met hakken voor een avondje uit of met sneakers voor een meer casual look.

Bestseller: de Simplicity SLS dress

Op zoek naar een zomerse jurk? Dan is de Simplicity shortsleeve dress de perfecte keuze. Hetzelfde vertrouwde model, maar dan met een korte mouw. Draag ‘m met sandalen voor een zomerse look of met laarzen voor een meer edgy uitstraling.

Wastips voor jurken van travelstof

Het onderhouden van je travelstof jurk is een fluitje van een cent. Was de jurk op een lage temperatuur en laat ‘m aan de lucht drogen om de kwaliteit van de stof te behouden. Strijken is niet nodig. Check onze wastips pagina voor meer tips over het wassen van travelstof.

Met Studio Anneloes travelstof jurken ben je niet alleen verzekerd van comfort en stijl, maar ook van kwaliteit en duurzaamheid. De stof behoudt zijn vorm en kleur. Wasbeurt, na wasbeurt, na wasbeurt. Ontdek onze collectie en ervaar zelf het verschil!

Travelstof jurken tijdens je zwangerschap

Ben je zwanger en op zoek naar een comfortabele en stijlvolle jurk? Dan zijn onze travelstof jurken perfect voor jou. Dankzij de stretchy eigenschappen van de stof groeien deze jurken moeiteloos mee met je babybuik, zodat je er de hele zwangerschap fantastisch uitziet en je comfortabel voelt. En het allerbeste? Ook na je zwangerschap kan je deze jurk gewoon weer aan. De vezels van de stof kunnen tot zes keer in de lengte rekken en keren daarna moeiteloos weer terug in hun oorspronkelijke vorm.