Menu

Travel Quality

Wij zijn enorm fan van onze Travel Quality, en dat word jij zeker ook!

Deze unieke en gepatenteerde stof, bekend onder de naam Sensitive® Fabrics, wordt in Italië geproduceerd door Eurojersey. Vanwege de grote stretch van de Travel Quality is het ongelooflijk comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en (jawel) altijd kreukvrij. Ook als je het oprolt in je koffertje. Doordat er echte Lycra® in verwerkt is, is de Travel Quality better than all the rest (Tina Turner, bedankt). Daarnaast is de impact op het milieu minimaal, én ondersteunt onze productiepartner ook nog eens vele andere duurzame initiatieven. Dat vinden we fantastisch. Meer weten? Lees meer op www.sensitivefabrics.it

Wil je het verschil weten tussen de verschillende broeken, bekijk dan onze Basis Broeken Flyer met alle basis broeken.

Voor specifieke vragen, kun je altijd contact opnemen met Customer Service.

Alle items van onze basis collectie zijn gemaakt van Travel kwaliteit en altijd op voorraad in zwart en donkerblauw (en soms ook in wit en grijs). 

Bekijk hier onze Travel Flyer


SHOP BASICS

Eigenschappen

Dit onderstaande allemaal en dan ook nog eens elke twee tot drie weken in nieuwe kleuren, prints & fits, wat wil je nou eigenlijk nog meer?

Klik op het icoontje hieronder voor meer info.


wrinkle free

wrinkle free

Travel kwaliteit kreukt niet, hoe heerlijk is dat. Ideaal dus om mee te nemen op reis. Eventjes uithangen en je kunt het zo weer aan!

uv protection

uv protection

Door de samenstelling van deze polyamide stof, is deze UV-werend, je zult dus nooit verbranden door je travel kleding heen. We adviseren je wel om altijd te blijven insmeren.

sustainable

sustainable

Travel kwaliteit is super duurzaam. Niet alleen omdat je kleding van dit materiaal heel lang mooi blijft maar ook omdat je het in de gebruiksfase weinig schade aan het milieu geeft omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit hoeft te strijken. Dat scheelt een hoop energie!

stretch

stretch

Travel stof is super stretch en zit daardoor mooi aangesloten en enorm comfortabel. Let op, als de stof teveel onder grote spanning komt te staan, kan de stof doorschijnen, zoals bij iedere stretch stof die te ver wordt uitgerekt.

quick dry

quick dry

Door de samenstelling van deze stof, is het super snel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan!

extra comfort

extra comfort

Door de enorme elasticiteit van travel stof, draagt het super comfortabel en relaxt, hoef je je daar verder in ieder geval geen zorgen meer over te maken!

easy care

easy care

Omdat je kleding van Travel Quality weinig hoeft te wassen, (bijna) nooit hoeft te strijken, vlekken er super snel uit te krijgen zijn en het heel snel droog is, heb je heel veel tijd over voor andere leuke dingen!

breathable

breathable

Travel kwaliteit is een ademende stof waardoor je er niet door gaat transpireren.

body

body

Door de echte Lycra is de Travel Quality vochtregulerend waardoor je lichaam niet oververhit raakt.

anti pilling

anti pilling

Deze stof gaat bij normaal gebruik absoluut nooit pillen. Alleen als er overmatige en onnatuurlijke wrijving ontstaat op een geconcentreerde plek, dus wees wel voorzichtig met schurende tasjes bijvoorbeeld.


 

How do You Care?

Wij zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk van onze kleding kan genieten door mooie ontwerpen, goede pasvormen en perfecte stoffen.

Maarrrrrrr… jij hebt er zelf ook een aandeel in, hoe je ervoor kunt zorgen dat je langer plezier kan hebben van je Studio Anneloes items. Lees er alles over op de You Care pagina en klik hier beneden voor meer info.