Hide menu

09 December 2021 06:00

3x zo kom je altijd goed voor de dag

Het liefst zien we er altijd uit om door een ringetje te halen. Door de drukte van het dagelijks leven, kan het nog weleens een uitdaging zijn om er zo smooth uit te zien als je zou willen. Met onze tips kun jij de vrouw worden die altijd geroemd wordt om haar outfits.Studio Anneloes Methode
Een sterke basis is de sleutel tot succes wanneer je goed voor de dag wilt komen. Met de Basics by Studio Anneloes zit je goed. Deze items raken nooit uit én je kunt ze gemakkelijk combineren met prints en andere statement styles. In de basiscollectie werken we met vaste tinten die kunt combineren met onze fashion collecties. Heb je bijvoorbeeld een broek en blazer in onze nieuwe basiskleur antraciet, dan kun je die mooi combineren met een fashion piece uit de Dress up, Dress down collectie. In elke fashion collectie staat minstens één basiskleur centraal. Daarnaast werken we met vaste tinten. Je kunt deze altijd herkennen aan de naam. Als een kleur terugkeert, heeft-ie altijd dezelfde naam, zodat je ‘m kunt herkennen. Deep red in Studio Rouge is hetzelfde als deep red in Dress up, Dress down. Stukje bij beetje breid je jouw Studio Anneloes collectie uit, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen. Dat is de Studio Anneloes Methode!
/en/stories/3x-zo-kom-je-altijd-goed-voor-de-dag.html/image2.jpeg

Preppen
‘s Ochtends uit bed rollen en meteen de perfecte outfit uit de kast trekken klinkt ideaal toch? Wij gokken dat dit eerder uitzondering is dan regel. ‘s Ochtends lijkt de klok altijd extra snel te tikken. Of je nu een paar drukke kids aan de ontbijttafel hebt, je een podcast luistert of je zolang mogelijk snoozet, ‘s ochtends vroeg is voor velen niet het meest creatieve moment van de dag. Daarom is het handig om je outfit de avond van tevoren klaar te leggen. Zo hoef je jouw look ‘s ochtends alleen maar aan te schieten en wandel je in stijl de deur uit. Vergeet ook niet van tevoren schoenen en accessoires te selecteren. 

Maar dat is niet alles. We hebben nog een tip om je styling skills in de vroege morgen minder te belasten. Je kunt namelijk ook eens een middagje je kast induiken om combinaties te maken. Maak foto’s van je beste outfits en sla ze op in een mapje op je telefoon. Je hoeft dan ‘s ochtends alleen maar even te scrollen en de winning pieces bij elkaar te zoeken. Met deze tip word je heel bewust van de items in jouw garderobe, het levert je een leuke middag op én je ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. We love it!

 

 

3 Effortless items
One piece can make an outfit! Soms is er slechts één item nodig om de hele dag complimentjes te scoren. Dat is het geval bij de Angelique jumpsuit. Door de travelstof heeft dit pak een elegante uitstraling, terwijl het model ook een sportief karakter heeft. Trek de jumpsuit aan en je bent gelijk gekleed. Het enige waar je verder nog aan hoeft te denken, is welk paar schoenen er bij de gelegenheid past. Met sneakers heb je die casual vibes te pakken en met een nette enkellaars verander je in drie seconden in een boss lady. Ook in de fashion collecties verschijnt regelmatig een jumpsuit, zoals de Nouk. Dit is een wat nieuwer model met wijde pijpen. Een jurk kan hetzelfde effect hebben als een jumpsuit. De Mindy dress is daar een goed voorbeeld van. Ook hierbij hoef je alleen maar een schoeisel en misschien wat accessoires te zoeken.

 

Natuurlijk kan de basis van je outfit ook uit twee items bestaan. Bijvoorbeeld een blazer met een bijpassende broek. Bij jouw power suit hoef je dan alleen nog een shirt of blouse bij te kiezen. Zorg dus dat je altijd een aantal items in je kast hebt waar je moeiteloos op terug kunt vallen. Minimal effort, maximal style!


SHOP DRESS UP, DRESS DOWN

 

 

 

 

 

 

 

 

SAfashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

team
Meet graphic print designer Ki...
En ontdek de prints die ze ontworpen heeft voor Fabulous at Every Age!
Lees artikel
fashion
Is bruin het nieuwe zwart?
Lees hier waarom bruin een plekje in jouw garderobe verdient en ontdek onze tint mocha!
Lees artikel
collection
Fabulous at Every Age
Bekijk de nieuwe collectie en ontdek de kledingstijl van onze team members Acuña, Kim en Jacqueline!
Lees artikel