Hide menu

21 July 2021 06:00

Around the pool

Feesten met de voeten in het water of loungen in het poolhouse. Als we aan de zomer denken, kunnen we maar één conclusie trekken: pool days are the best days!

 

 

Het liefste spenderen we onze zomers rond het zwembad. Daarom introduceren we part #9: Around the pool. In de collectie zitten chique items die jouw zomergarderobe naar een hoger niveau tillen én die je in het najaar door kunt dragen. Hoewel we hopen op een schitterende nazomer, hebben we er in de collectie rekening mee gehouden dat het ook flink kan afkoelen. Items zoals de Esmeralda big grain en de Jody blazer zijn perfect voor de lange, frisse zomeravonden die komen gaan. Met een cocktail in de hand flaneren rond het zwembad, does it get any better than this? 

Kleurenpalet
De collectie zit vol vrouwelijke prints, waarin je gezien mag worden. Bijvoorbeeld de sierlijke scarf print en big grain die volledig aansluiten bij de laatste fashion trends. Met frisse kleuren zoals Ice Blue, Old Pink, Greige en Caramel steel jij de show op die zomerse barbecue. Happy moments gegarandeerd! Én Green komt terug in deze collectie, dus je kunt weer eindeloos mixen en matchen met de groene items uit onze basiscollectie. 

Comfort is key
Of je nu gaat loungen in het pool house of borrelen met de voetjes in het water, comfort is key. In de collectie zitten zowel lange als korte items van verschillende materialen. Natuurlijk speelt onze travelstof de hoofdrol in de collectie, maar er komen ook andere comfy stoffen in terug, zoals sweater jersey, organic jeans en knit. En natuurlijk kan zwemkleding niet ontbreken in deze collectie. We’ll keep you posted!
 

BEKIJK LOOKBOOK
SHOP AROUND THE POOL

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Trend: workwear
Office outfits zijn trending, ook buiten werktijd om. Lees snel welke items je hiervoor nodig hebt en hoe je ze stylet!
Lees artikel
fashion
6x styling lessen van Carrie B...
Tule, knielaarzen en statement accessoires; lees de blog en laat je inspireren door de looks van Carrie Bradshaw!
Lees artikel
fashion
Organic jeans by Studio Annelo...
Een goede jeans is de ultieme musthave. Lees hier alles over onze Organic Jeans kwaliteit, inclusief styling tips!
Lees artikel