Hide menu

01 December 2021 06:00

Dress up, dress down

De feestdagen staan voor de deur en fashion wise kan dat twee kanten op gaan. Comfy bij de kerstboom met een warme kop thee en een dekentje of jezelf opdoffen om er fantastisch uit te zien tijdens het kerstdiner met je loved ones. Hier is part #14 Dress up, Dress down!  Alles over de collectie lees je hier.


 

Dress up
Pak elke gelegenheid aan om je leven extra glamour te geven!
Met het warme kleurenpalet van Dress up, Dress down zie je eruit om door een ringetje te halen tijdens een intiem kerstdiner met je closest friends and family. Het geheime wapen: satin! Deze stof is classy en holiday-proof.


Dress down
Ga jij liever voor een warm and comfy mood in het feestseizoen? Groot gelijk! Het betekent alleen niet dat je een vijftien-jaar-oude slobbertrui uit de kast moet trekken. Je kunt er namelijk ook charmant uitzien in je tenue d'intérieur. Alle items van travelstof zitten sowieso lekker, zeker die van de dikke Techno Travel Quality. Daarnaast hebben we heerlijke knits en sweats voor je in petto. 

Antraciet & co
Dress up, Dress down is een mix van tinten die je dit jaar eerder hebt gezien. Vrijwel alle items kunnen gecombineerd worden met de nieuwe basiskleur antraciet, want die komt veelal terug in de collectie. Het kleurenpalet bestaat daarnaast uit black, deep red, blackberry, off white, lilac en mauve. We hebben weer veel verschillende materialen gebruikt voor deze collectie. Natuurlijk kan faux leather niet ontbreken en ook suede, velours sweat en denim maken hun rentree. Kortom: je kunt weer eindeloos mixen en matchen!

BEKIJK HET LOOKBOOK
SHOP DRESS UP, DRESS DOWN


SAfashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

team
Meet graphic print designer Ki...
En ontdek de prints die ze ontworpen heeft voor Fabulous at Every Age!
Lees artikel
fashion
Is bruin het nieuwe zwart?
Lees hier waarom bruin een plekje in jouw garderobe verdient en ontdek onze tint mocha!
Lees artikel
collection
Fabulous at Every Age
Bekijk de nieuwe collectie en ontdek de kledingstijl van onze team members Acuña, Kim en Jacqueline!
Lees artikel