Hide menu

02 March 2021 12:57

Extended Family

Voor deze collectie heeft Anneloes zich laten inspireren door… jullie! De ‘Extended Family’ is namelijk gebaseerd op vrouwen van alle leeftijden.
women support women: juist nu. Daarom is het ook zo belangrijk om mensen op te nemen in je extended family.
Wie Anneloes heeft opgenomen in haar extended family? Dat lees je hieronder. Én we vertellen je natuurlijk wat je allemaal van de nieuwste collectie kunt verwachten!

Het afgelopen jaar heeft ons allemaal doen beseffen wat en wie er nu echt belangrijk is. We zitten massaal in onze eigen bubbel (helaas geen prosecco bubbel). Wie er in je bubbel zit, is helemaal aan jou. Voor de één is het familie en voor de ander een goede vriendin. Het unieke aan deze tijd is dat er ook onverwachte mensen in je bubbel opduiken. Dit geldt voor Anneloes en haar buurvrouw. Sinds corona lopen ze regelmatig samen met hun honden. Inmiddels weten de dames veel meer van elkaar en kun je zeggen dat het Anneloes haar extended family is geworden.

Bij Studio Anneloes waren we eigenlijk al een extended family, maar sinds de corona tijd is dat alleen maar meer geworden. Nu is het belangrijker dan ooit om collega’s, een sportvriendin, of een oude kennis op te nemen in je extended family. De ‘Extended Family’ collectie is dan ook gebaseerd op vrouwen van alle leeftijden. Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw zichzelf durft te zijn én zich mooi en comfortabel voelt in deze onzekere tijden.

/en/stories/extended-family.html/image1.jpg

Om je toch een beetje zekerheid te geven, hebben we voor een thema gekozen vol met tijdloze prints en on-trend items. Verwacht grote en kleine stippen, heerlijke marine prints, vrouwelijke chain prints, ruitjes à la Brigitte Bardot én natuurlijk de trend van het moment: een stoere denim print. Later in de collectie zie je het typische marine thema terugkomen. Wie marine zegt, denkt natuurlijk ook aan een bretonse streep. Wij gelukkig ook, dus die vind je zeker terug in deze collectie!

De kleuren van de collectie zijn Dark Blue, Red en (Off) White. Dit maakt het universeel én zomers. Ideaal als je de zomer doorbrengt op Ibiza, of Vlieland: wie zal het zeggen? Eén ding is zeker: je loopt er hoe dan ook fashionable bij met deze collectie. Zoals je van Studio Anneloes gewend bent, willen we dat je comfy bent en ook zo aanvoelt. Say no more! Daarom hebben we onze vertrouwde travelstof gecombineerd met heerlijke cosy brei materialen.

Get ready for the marine with your extended family! Wie is jouw extended family?

SHOP EXTENDED FAMILY

BEKIJK LOOKBOOKfashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Go with the flow
Waan jezelf in Marokkaanse en tropische sferen met onze nieuwste collectie ‘Go with the flow’. Check ‘m hier!
Lees artikel
powervrouwen
Powervrouwen Maxime & Sarah
We stellen je voor aan de dames die aan het roer staan bij het Van der Valk Hotel, de Zuidas. Dé locatie van onze fotoshoot. Lees snel verder!
Lees artikel
fashion
Office chique: 4x super vrouwe...
Wat trek je aan als je aan het werk bent? Eén van onze office looks natuurlijk! Check ze hier.
Lees artikel