Hide menu

05 January 2022 06:00

Studio Anneloes: Designed to Empower

Wij zijn Studio Anneloes, een fashion brand dat kleding maakt voor empowered vrouwen. Lees verder and get to know us!


 

CREATING GREATNESS

 

 

How it started
Ambitie zit in ons dna. Anneloes van der Heijden is als leading lady heel trots op het feit dat tienduizenden vrouwen Studio Anneloes dragen. In 2006 voelde ze aan alles dat ze een gat in de markt had gevonden. Ze sprak veel retailers tijdens haar werk als Sales Manager en merkte dat er behoefte was aan korte termijn collecties die bij de Nederlandse pasvorm pasten. Ze bundelde haar creatieve en commerciële kant en begon voor zichzelf. Eerst lanceerde ze een paar items, daarna complete fashion collecties. Studio Anneloes was born!

 

Studio Anneloes heeft inmiddels een enorme fanbase opgebouwd. Onze kleding wordt verkocht bij meer dan driehonderd winkels in Nederland en hangt ook in de rekken van de Bijenkorf. Via onze store locator kun je kijken welke local hero bij jou in de buurt Studio Anneloes verkoopt. Daarnaast weten onze fans inmiddels onze webshop ook te vinden. Elke week lanceren we een nieuwe collectie(drop) en daarnaast hebben we een doorlopende basiscollectie met tijdloze styles. 


/en/stories/get-to-know-studio-anneloes.html/image2.jpeg

BE A WOMAN TO WATCH

 

 

On a mission
We willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks leveren we ready-to-wear items, waarin vrouwen goed voor de dag kunnen komen. Studio Anneloes is the brand for ambitious women! Wij geloven dat iedere vrouw ambitie heeft, of ze zich nu richt op haar carrière, social life, opleiding of kids. Met onze kleding helpen we vrouwen om zich empowered en zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken.

 

 

GET READY FOR ANYTHING

 

 

Effortless comfort
Onze kleding is designed to empower. De Studio Anneloes vrouw wil goed voor de dag komen zonder in te leveren op draagcomfort, daarom maken we kleding voor echte vrouwen met echte vormen. De pasvorm is perfect en de kleding zit lekker. In een outfit van Studio Anneloes is een vrouw klaar voor iedere gelegenheid, ook de spontane. Met de kleuren, prints en materialen uit onze collecties kan ze eindeloos mixen en matchen. Elke look heeft een luxe uitstraling, omdat we uitsluitend met premium materialen werken. Wanneer een vrouw zich mooi en comfortabel voelt in haar kleding, straalt het zelfvertrouwen ervan af. Wij willen precies dat gevoel creëren.
/en/stories/get-to-know-studio-anneloes.html/image4.jpeg

WE CARE ABOUT THE PLANET

 

Travel Quality
Het grootste deel van onze collectie is gemaakt van travelstof. Dit unieke materiaal is een combinatie van polyamide en echte Lycra®. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Daarom is Travel Quality zo ontzettend comfortabel. De stof is glad en oogt super chic. Door de samenstelling blijft het echt jarenlang mooi, dus het is ook nog eens een duurzamere keuze. Win-win!

Om meer body aan onze collecties te geven, gebruiken we ook andere stoffen. De materialenmix geeft een luxe uitstraling aan een winkelbeeld of aan een outfit. In collectie zit onder andere ook knitwear, jersey, satijn, jeans en crêpe. Door Travel en non-Travel te combineren, is er voor iedere gelegenheid een fantastische outfit. Of dat nu thuis, op werk of op een (online) borrel is: Studio Anneloes it is!

 

 

BUY LESS

CHOOSE WELL

MAKE IT LAST

 

 

Cradle to closet
We maken kleding zonder de toekomst uit het oog te verliezen, want: there is no planet-B! We vinden het belangrijk om transparant te zijn. Daarom hebben we de impact van onze items inzichtelijk gemaakt met onze Footprint Meter. We zijn niet het braafste meisje van de klas, wel open en eerlijk. We willen dat vrouwen (en mannen natuurlijk ook) goed nadenken voor ze een aankoop doen. Het is zonde als een kledingstuk achterin de kast terecht komt en daarom maken we stijlvolle items die ook nog eens mooi blijven. Om de levensduur van kleding verder te verlengen, motiveren we vrouwen om zo goed mogelijk te zorgen voor hun kleding. Bijvoorbeeld door wastips te delen. We care, you care!

 

BEKIJK HIER ONZE BRANDVIDEO

MAAK HIER EEN ACCOUNT AAN en meld je gelijk aan voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte van de laatste collecties, trends en nieuwtjes te blijven. 

 

 

 

 

SAfashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Is bruin het nieuwe zwart?
Lees hier waarom bruin een plekje in jouw garderobe verdient en ontdek onze tint mocha!
Lees artikel
collection
Fabulous at Every Age
Bekijk de nieuwe collectie en ontdek de kledingstijl van onze team members Acuña, Kim en Jacqueline!
Lees artikel
collection
Perfect pullover: de Cady cash...
Geef je garderobe een colour boost met deze stijlvolle pullover. Alles over de Cady lees je hier!
Lees artikel