Hide menu

19 April 2021 11:31

Must-have: high waist trousers

Op zoek naar variatie als het neerkomt op broeken? We’ve got you covered! High waist broeken laten je taille smaller en je benen langer lijken.
En door er een mooie top in de broek te dragen, accentueer je de vrouwelijke vormen op een mooie manier, al zeggen we het zelf.


Een paper bag broek?
Een paperbag broek is te herkennen aan de typische vorm. Bij ons bekend als de Sadie trousers. Met een ceintuur kun je de broek gemakkelijk in de taille dichtbinden.In de taille is er nog een beetje stof over die lijkt alsof je met twee handen een papieren zak hebt dichtgedaan (ja echt, een papieren zak). Vandaar ook de naam ‘paper-bag’. Maar met de ceintuur en dat stukje stof creëer je twee effecten, je benen lijken langer en je taille slanker. Wie wil dat nu niet?

De high waist?

Ben je niet zo into papieren-zak-modellen of past het niet bij je figuur? Dan kan je hetzelfde effect creëren met een regulier high waist model; namelijk de Renske trousers. Ook hier: top ín je broek en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

/en/stories/must-have-high-waist-trousers.html/image2.jpg

Hoe combineer je een high waist broek het beste?
Natuurlijk wil iedereen die mooie taille! Dat doe je door de broek te combineren met eenvoudige blouses en shirts. Ga hier dus echt voor de simpele vormen, ruches en echte oversized shirts. Doe je top in je broek en knoop de taille goed dicht. Je zult zien dat je al snel die vrouwelijke vormen accentueert! Maak het echt af met schoenen in dezelfde kleur! Hierdoor worden de ogen echt getrokken naar jouw mooie taille.

Wie kan er een high waist taille broek dragen?
Wat betreft het high waist model; deze kan bijna iedereen dragen. Tenzij je echt geen fan bent van high waist modellen natuurlijk. Bij het paperbag model; de Sadie trousers, zeggen ze vaak: draag de broek alleen als je een duidelijke taille hebt. Maar niet getreurd; ook al heb je geen duidelijke taille, dan nog kan het paperbag model die creëren. Tenzij je natuurlijk geen fan bent van het model. Tenslotte geldt: heb je een vollere taille, dan zal het paperbag model daar alleen maar meer aandacht naar trekken. Let daar dus op in het geval je toch helemaal verliefd bent op de paperbag. Kortere benen? Draag de broek dan in combinatie met een hak om je niet onnodig kleiner te laten lijken.

De leukste high waisted broeken van Studio Anneloes
Wij zijn zelf helemaal fan van de high waist broeken en hebben ze daarom ook in onze collectie. Neem een kijkje in onze shop voor de leukste paper bag of high waist broeken! Gegarandeerd zit er iets voor je tussen!

SHOP SADIE TROUSERS
SHOP RENSKE TROUSERS

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

team
Behind the scenes bij Studio A...
Hoe gaat het er achter de schermen aan toe bij Studio Anneloes? Je leest het hier!
Lees artikel
collection
Basics by Studio Anneloes
Psssst! We hebben een leuk nieuwtje. Er staan namelijk vijf nieuwe basics voor je klaar. Lees hier meer over essentiële basics.
Lees artikel
collection
Anneloes’ verhaal achter 15 ja...
Anneloes vertelt haar verhaal achter vijftien jaar Studio Anneloes. Lees snel verder!
Lees artikel