Hide menu

15 October 2021 15:00

Green Basics by Studio Anneloes

Green is de kleur die je eindeloos kunt combineren én die iedereen staat. We zijn dan ook gek op onze basiskleurLees snel verder en ontdek hoe je het stylet!

 


Green als basiskleur
Waarom zijn we voor onze kleur green gegaan en niet voor één van de andere tientallen opties? Dat leggen we je met alle liefde uit. Allereerst zijn we helemaal pro ‘wie groen doet, wie goed ontmoet’. Het gezegde klopt natuurlijk niet helemaal, maar wat wel klopt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het hebben van een goede basisgarderobe is al een grote plus op het gebied van bewustzijn. Je kunt hier namelijk jaren mee vooruit, wat weer betekent dat je niet constant nieuwe items hoeft te kopen. Natuurlijk kun je jouw basics aanvullen met fashion pieces om je stijl te definiëren. 

Oke, groen is dus goed doen, maar het doet ook zeker goed aan je outfit. Met deze tint kom je altijd en overal goed voor de dag. Green staat namelijk iedereen! Dat is dan ook gelijk de derde reden waarom we voor deze kleur zijn gegaan. Als kers op de taart is het ook nog eens super makkelijk te combineren. Met zo’n beetje elke andere tint kun je green combineren. Dat bewijzen wij met de fashion collecties. Regelmatig komt green terug in de fashion collecties als uni of als print. Onder andere in de Studio Rouge collectie.

/en/stories/new-basic-green.html/image2.jpg

Vrouwen die al wat langer fan zijn van Studio Anneloes herkennen deze tint misschien wel. In 2019 heeft deze kleur al zijn intrede gemaakt onder de naam ‘jungle green’. Heb je hier nog items van? Dan kun je nog meer combineren!

 

Travel Quality
Al onze groene basics zijn ook gemaakt van onze bekende Travel Quality. De impact op het milieu van deze stof is minimaal én onze productiepartner ondersteunt ook nog eens andere duurzame initiatieven. Green én ook nog eens duurzaam, win-win dus!

 

Get your green look!
En dan nu één van de belangrijkste vragen: hoe style je het? Het antwoord is makkelijk. Alles kan! Ga voor groene de ton-sur-ton look of combineer jouw power suit met een mooie print waar ook green in zit. Waar je ook gegarandeerd de show mee gaat stelen, is de groene jumpsuit. Je kunt deze basics eindeloos combineren met de fashion collecties waar groen in zit, zoals Studio Rouge

 

 

 

 

 

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
How to style: Pinstripe
Ze zijn classy, tijdloos en multi-inzetbaar: de Pinstripe basics. Lees snel verder en laat je inspireren!
Lees artikel
fashion
Kerstmis-proof outfit inspirat...
Dress up for yourself! Met deze looks kom je altijd goed voor de dag, zeker met Kerst!
Lees artikel
collection
Dress up, dress down
Warm en comfy indoors of trek je alles uit de kast voor een kerstdiner met loved ones? Alles over de nieuwe collectie lees je hier!
Lees artikel