Hide menu

06 October 2021 06:00

Autumn musthave: hairy knits

Fluffy en fuzzy fashion is hot dit najaar. Let’s get cosy met pluizige stoffen en materialen. Ontdek nu onze hairy pullover en cardigan!

 

 

What is all the fuzz about?
De herfst is hier en dat betekent dat we er graag warmpjes bij zitten. Als we de runway looks van Autumn/Winter ‘21/’22 bekijken, weten we: the fluffier, the better. Met een hairy cardigan of pullover uit de Studio Rouge collectie zit je goed. De stof is een breisel en voelt súperzacht aan. Zo comfortabel! 

Layered
Herfstweer is een goed teken als het gaat om styling. Om het warm te krijgen, trek je in deze tijd meer kleren aan dan in de zomer. Door met laagjes te, bereid jij je voor op allerlei weersomstandigheden. Zo kom je goed voor de dag op een warme herfstdag én op een regenachtige dag. Door de unieke hairy knit te combineren met andere stoffen, maak je jouw outfit knus en interessant. 

De Hind pullover kun je dragen over een blouse, zodat het kraagje er bovenuit komt. Wij zijn fan van deze subtiele, trendy styling truc. Deze pullover komt in de kleuren deep red en indigo en kan dus mooi gecombineerd worden met de rest van de Studio Rouge collectie. Deze kleuren komen terug in de prints die we in deze collectie brengen. 

De Holly cardigan is een heerlijk vest dat je overal overheen kunt dragen. Dit item brengen wij in de kleuren off white en cyclaam. Deze items passen heel mooi bij de rest van de Studio Rouge collectie. In dit vest kun je overwinteren. Comfy en stylish tegelijk! 

SHOP DE COLLECTIE


fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Verrassende kleurencombi’s die...
Dit najaar zien we veel verrassende kleurencombinaties en we are here for it. Lees verder en laat je inspireren!
Lees artikel
collection
Green Basics by Studio Anneloe...
Maak kennis met onze nieuwste basiskleur en laat je omverblazen door alle opties!
Lees artikel
fashion
Trend report: A/W ‘21/’22
Deze trends komen rechtstreeks uit Paris, oui oui! Lees snel verder en ontdek wat we dit najaar gaan dragen.
Lees artikel