Hide menu

17 June 2021 11:46

Pastel Power

Pastels, ze zijn zacht en zoet. Maar wist je dat je ook echt een statement kunt maken met deze lichte tinten? Wij vertellen meer over de kracht van pastels!

 

 
Covid was een soort handrem afgelopen jaar. De sneltrein waar we met zijn allen in zaten werd heel abrupt stopgezet. Ineens was daar rust. Alle tijd om weer even aan jezelf te denken en je in oude of nieuwe hobby’s te verdiepen. En natuurlijk om Netflix uit te spelen. Hoewel we onze vingers kruisen dat binnenkort écht alles weer mag, willen we maar wat graag dat serene gevoel bewaren. Zie hier een van de grootste trends van Spring/Summer 2021: pastels. De lichte, kalme kleuren staan anno nu voor self care en comfort. Twee waarden die we zeker vast willen houden nu onze agenda’s langzaam aan weer vol lopen.

1. Zoet statement
Hoewel de trend lieflijk oogt, kun je er zeker een statement mee maken. De kracht van pasteltinten zit ‘m juist in de rust. Styling wise kun je er alle kanten mee op. Wij hebben vijf tips waar je mee vooruit kunt.

2. In de mix
Pastels gaan heel goed samen met… pastels! Zoete tinten kunnen elkaar versterken. Een mix van verschillende pasteltinten is dit seizoen volledig on-trend. Wanneer je verschillende pasteltinten naast elkaar legt, krijg je een serene regenboog. Bijna alle combinaties zijn een succes. Met verschillende pasteltinten kun je goed layeren. Draag bijvoorbeeld een zomerse knit in een zachte tint over je Nomi blouse, zodat het kraagje erboven uitsteekt.

/en/stories/pastel-power.html/drop 1_56812.jpg
 

3. Down to business
Hoewel een schattige outfit prima is op zijn tijd, zoeken we altijd naar balans. Gebruik je zachte kleuren, dan kun je jouw look iets meer spice geven met het vormen en silhouetten. Door te gaan voor stoere of zakelijke items, zoals een blazer of pantalon, maak je deze stijl iets minder tuttig. Power shoulders, een stoer ceintuur en een stel goede hakken maken je outfit less sweetheart en more boss lady. De Laure en de Nomi zijn de perfecte basis voor die elegante office look.

4. Materialenmix
Nog een tip om te voorkomen dat iedereen je in de wangen wil knijpen: maak het wat stugger. Soepelvallende stoffen zijn prachtig, maar ze maken een outfit wel erg schattig. Door pastels in jouw outfit samen te brengen met faux leather items, geef je ‘m iets meer jeu. Een mix van materialen is altijd een goed idee, omdat het je look meer dynamiek geeft. Andere stoffen die het beste uit jouw pastels halen zijn denim, linnen en Bonded Travel Quality.

5. Pastels & prints
Pasteltinten lenen zich uitstekend voor prints. We zien ze dit jaar met name terug in de florals. Met onze Aquarel print zit je dus helemaal goed deze zomer. Style onze florals met de pastel tops, zoals de Pom, Pippa of Laurie of combineer de print met wit. So fresh!

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

trend
Cool en chic: Greige
Niet grijs, niet beige, maar Greige is de kleur waar je in gezien wilt worden dit seizoen. Lees snel de blog!
Lees artikel
collection
Around the pool
Met een cocktail in de hand flaneren rond het zwembad, does it get any better than this? Enter: part #9 Around the pool!
Lees artikel
care
5x tips voor een duurzamere ga...
Een duurzame garderobe? Wij vertellen je met vijf gouden tips hoe je dat kan bereiken!
Lees artikel