Hide menu

02 September 2021 10:00

6x how to style: de witte blouse

Weet je niet wat je aan moet trekken? Dan is een witte blouse altijd een goed idee. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet altijd dezelfde combinatie aantrekt? Door even wat nieuwe inspiratie op te doen! Daarom laten wij hieronder zes verschillende manieren zien om een witte blouse te dragen. Inspiratie = gegarandeerd.

“De witte blouse voor dames is een mode item die eigenlijk niet in je kledingkast mag ontbreken.”

 

De witte blouse combineren
De tijd waarin alleen mannen op kantoor een witte blouse dragen is echt al héél lang voorbij. Wij kunnen het ons in ieder geval niet meer herinneren. De witte blouse voor dames is een fashion item dat eigenlijk niet in je kledingkast mag ontbreken. Laat ‘m daar vooral niet liggen, want de witte blouse mag gezien worden! Je hoeft niet over ingewikkelde combinaties na te denken, want een witte blouse als modemisser komt zelden voor. Kijk hieronder maar eens op welke manieren je de witte dames blouse allemaal kunt combineren.

 

Blouse op de foto: Edey


/en/stories/trend-6-manieren-om-een-off-white-blouse-te-dragen.html/image2.jpg

De witte blouse met pofmouwen
Anneloes is gek op power shoulders. Pofmouwen en een witte blouse zijn het beste van beide werelden: classy én trendy. Je geeft je look een vrouwelijke touch, maar je laat ook zien dat je niet voor de poes bent. Andere sierlijke details zoals ruches en smoq randjes geven jouw witte blouse ook net dat beetje extra glamour. 

 

Blouse op de foto: Noah

 

 

Met een mooie jeans
Wat je ook doet, een jeans met een witte blouse is altijd goed. Die twee items lijken wel voor elkaar gemaakt. De kleur van de jeans maakt eigenlijk niet uit. Of je nu voor een grijze, blauwe of zwarte jeans gaat: je gaat altijd stylish op pad!

Suit up
De witte blouse is natuurlijk al een tijdloos item, maar om er nog een schepje bovenop te doen kun je de blouse onder een pak dragen. Met deze klassieke outfit ga je 100% zeker complimenten scoren. Misschien denk je nu aan een zwarte blazer en broek, dit is zeker klassiek en tijdloos. Maar wat dacht je ervan om voor een gekleurd pak of een pinstripe suit te gaan? Je blouse en jij komen hierdoor extra goed voor de dag!

 

Blouse op de foto: Neta


/en/stories/trend-6-manieren-om-een-off-white-blouse-te-dragen.html/image4.jpg

“Zowel de spencer als het gilet is een match made in heaven in combinatie met de witte blouse."

 

Gilet of spencer
Workwear is trending! Zowel de spencer als het gilet is een match made in heaven in combinatie met de witte blouse. Vooral wanneer er pofmouwen onderuit komen maak je een krachtig fashion statement. De kleuren mogen best een beetje contrasteren met jouw witte blouse. 
Bovendien maak je heb je nét dat beetje extra warmte voor de koudere dagen. 

 

Blouse op de foto: Rosia

 

 

Klassiek wit mét print
In het kader van contrast is het heerlijk om te breken met de kleur wit en er een mooie print bij te dragen. White en off white komen in héél veel prints terug en daarom kun je ze eindeloos combineren met een witte basisblouse. Wij zijn gek op statement broeken en jasjes en door er een rustige basis aan toe te voegen kom je super stijlvol voor de dag. 
Heb je nog wat prints in de kast liggen? Haal ze dan zeker van stal, want je tilt je witte blouse naar een (nog) hoger niveau!

 

Blouse op de foto: Rena

/en/stories/trend-6-manieren-om-een-off-white-blouse-te-dragen.html/image6.jpg

Size matters
In het geval van de oversized witte blouse doet de maat er zeker toe. Eigenlijk kan het niet groot genoeg. Je kunt er zelfs voor kiezen om de oversized witte blouse als een jurkje te dragen. Wat ook een echte trend is, is je oversized blouse off-shoulder te dragen. Koop je blouse een paar maatjes groter en je kunt gaan experimenteren. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je blouse half in je broek te dragen en wat van je schouders te laten zien? Of draag de oversized witte blouse open met een mooie top eronder. Zo combineer je jouw witte blouse iedere keer op een andere manier, waardoor het lijkt alsof je tientallen verschillende blouses hebt! Ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Blouse op de foto: Rafaela


SHOP WITTE BLOUSES

SHOP OFF WHITE BLOUSES

 

 

 

 

 

 

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
6x styling lessen van Carrie B...
Tule, knielaarzen en statement accessoires; lees de blog en laat je inspireren door de looks van Carrie Bradshaw!
Lees artikel
collection
Chic in the city
Vacation season is over en we gaan er weer tegenaan. Dat doen we natuurlijk wel in stijl. Lees snel verder!
Lees artikel
fashion
Shades of purple
Mauve, Lilac en Blackberry, kun je het al raden? Paars is hot this season. Lees hier hoe je deze tinten kunt dragen!
Lees artikel