Hide menu

07 June 2021 11:29

Trend: watercolour florals

Florals are back! Stiekem zijn bloemenprints nooit écht uit de mode. Elk seizoen zien we hier en daar een bloemenprint opduiken.
Anno 2021 is de bloemenprint surreëel ingestoken. Dat wil zeggen: dromerig en schilderachtig met zichtbare penseelstreken.

 

 

Aquarel
Waar vorig seizoen de ieniemini en de kolossale bloemen nog trending waren, gaan we nu voor voor de gulden middenweg: midi. Geschilderde bloemen in lieflijke pasteltinten zijn the way to go deze zomer. En dan met name in romantische watercolour, ook wel aquarel. Deze schildertechniek staat bekend om de heldere kleuren en geblurde lijnen. Doordat de verf sterk aangelengd wordt met water, lijken aquarellen bijna transparant. Heel dromerig en romantisch. Perfect voor een zomers bloemen motiefje dus.

Maureen sweater
Martini top
Sadie bermuda

/en/stories/trend-watercolour-florals.html/image2.jpg
Brush florals
Kloddertje roze hier, kloddertje blauw daar. En zo ontstaat er een heerlijke bloemenprint. In de Paint print zie je de penseelstreken terug, heel speels! De felle kleuren contrasteren lekker op de zwarte achtergrond. We een lekker uitgebreid kleurenpalet gebruikt, dus je kunt deze print makkelijk stylen met onze pastel essentials. Bijvoorbeeld in de tinten Lipstick Pink, Raspberry en Blue. Met zo’n kleurrijke outfit komt je zeker goed voor de dag deze zomer.

Sonia dress
Dolly shirt
Jans skirt
Startup trousers

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

trend
Pastel Power
Tackle the trend: pastel! Wij praten je bij over deze essentiële zomertrend en delen vijf handige styling tips!
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: Van Tilburg
In the spotlight: Van Tilburg! De grootste zelfstandige fashion shop van Nederland was ooit een kleine kleermakerswinkel.
Lees artikel
trend
Summer jersey
Comfortabel, sportief en ook nog super stylish. Dit wordt onze favoriete zomeroutfit!
Lees artikel