Hide menu

13 April 2021 14:12

Upgrade je outfit met een dierenprint

Ook in 2021 zijn we nog steeds fan van de dierenprint! Zonder enkele moeite geef je met slechts een klein detail
- met een dierenprintje natuurlijk - een upgrade aan je outfit! Of die upgrade gedurfd of juist erg klassiek uitvalt is helemaal aan jou!
Wij vertellen je hoe je deze print het beste kunt combineren en welk effect je ermee creëert.

"Om echt dat statement te maken, combineer je een dierenprint met één van onze andere animal prints."

Maak een statement met print on print
De dierenprint is tegenwoordig bijna een klassieker te noemen. Het is dus steeds lastiger om op te vallen tussen al dat dieren geweld met alleen je panterprint topje. Om echt dat statement te maken, combineer je een dierenprint met één van onze andere animal prints. Ga bijvoorbeeld voor onze rok met grote vlekken in de kleurencombinatie Raspberry, Dark Blue en Sahara en draag hier één ander lekker dierenprint op. Het is de kunst om kleuren uit hetzelfde kleurenpalet te kiezen, dan kan print-op-print nooit misgaan. Deze outfit is alles behalve een camouflage, want niemand kan meer om je heen!

Wil je meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze story over prints clashing.

/en/stories/upgrade-je-outfit-met-een-dierenprint.html/image1.jpg

Keep it simple
Doe je het liever wat rustiger aan? Combineer dan een basic met een dierenprint. Het type basic maakt niet uit! Zolang het ene deel van je outfit rustig is, maakt het niet uit voor welk Artis printje je gaat. Ga je voor een blazer, een top, of een broek in dierenprint? Het maakt niet uit, less is more in dit geval. Zo blijf je het beste bij je eigen stijl, maar maak je toch dat animal statement.

It’s all in the details
Vind je een shirt of broek met dierenprint nog nét wat te spannend? Upgrade dan je outfit met een mooi detail. It’s all in the details toch? Wat dacht je bijvoorbeeld van een knappe sneaker in een mooie panterprint. Zo ben je helemaal on-trend, maar ben je alleen opvallend voor de oplettende kijker. Je kunt natuurlijk ook een stijlvolle riem nóg mooier laten worden door er één aan te schaffen met een spannende dierenprint. Het is aan jou of je de riem wil laten opvallen of niet. Zo maak je toch een statement, maar ben je wel wat subtieler. Als je in bent voor je persoonlijke wilde touch, kun je een rode lippenstift opdoen en je bent ready to roar!

SHOP GO WITH THE FLOW

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

team
Behind the scenes bij Studio A...
Hoe gaat het er achter de schermen aan toe bij Studio Anneloes? Je leest het hier!
Lees artikel
collection
Basics by Studio Anneloes
Psssst! We hebben een leuk nieuwtje. Er staan namelijk vijf nieuwe basics voor je klaar. Lees hier meer over essentiële basics.
Lees artikel
collection
Anneloes’ verhaal achter 15 ja...
Anneloes vertelt haar verhaal achter vijftien jaar Studio Anneloes. Lees snel verder!
Lees artikel