Hide menu

20 October 2021 06:00

Verrassende kleurencombi’s die je overal gaat zien

Wie zei dat rood en roze niet samengaan? Dit najaar zien we veel verrassende kleurencombinaties. Colour blocking is back and we are here for it. Lees verder en laat je inspireren! 


Rood + Roze
Waar velen vroeger een error kregen van de kleurencombinatie rood & roze, is nu een grote verandering gaande. Dit najaar zijn ze beide in en we hebben ze meermaals samen op de runway gespot. Onder andere bij Valentino, Jacquemus en Gucci. Van ready-to-wear tot couture, deze trend kan op allerlei manieren ingezet worden! 

Een mix van rood en roze is op zijn zachtst gezegd gewaagd en wij houden ervan! Juist doordat niet veel mensen zich hieraan wagen, kun je een style statement maken. Sommigen zullen moeten wennen aan jouw outgoing look, maar je zult ook geroemd worden om je lef. Combineer bijvoorbeeld een dieprode broek met en roze sweater of kies voor een item waar beide kleuren al in zitten, zoals het Floore stripe shirt. 
/en/stories/verrassende-kleurencombi-s-die-je-overal-gaat-zien.html/Image2.jpg

Oranje + Rood
Iets minder vaak gespot, maar zeker net zo bold is de mix van oranje en rood. De creatieve minds achter Jaquemus en Molly Goddard durfden het wel aan en dat zorgde voor een spectaculair schouwspel op de runway. Ook Anneloes deinst er niet terug voor deze colour clash. In Studio Rouge zitten mooie uni’s in rood en oranje die je met elkaar kunt combineren, maar we helpen je ook op weg met een aantal mooie dessins waarin rood en oranje zitten. Bijvoorbeeld de leaf print en de bookprint. Met de Yfke leaf skirt kun je eindeloos mixen en matchen. In de print zitten deep red, cyclaam en orange.

Roze + Oranje
Last but nog least is de mix van roze en oranje. Gezien bij Loewe, Molly Goddard en Acne. Deze combi kun je ook het makkelijkste maken door de leaf print met een van de bovenstaande prints. Bijvoorbeeld door de Holly hairy cardigan over de Izzie bookprint blouse te dragen. Knap staaltje styling, al zeggen we het zelf!

 

SHOP STUDIO ROUGE

 

 

 

 

 

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
How to style: Pinstripe
Ze zijn classy, tijdloos en multi-inzetbaar: de Pinstripe basics. Lees snel verder en laat je inspireren!
Lees artikel
fashion
Kerstmis-proof outfit inspirat...
Dress up for yourself! Met deze looks kom je altijd goed voor de dag, zeker met Kerst!
Lees artikel
collection
Dress up, dress down
Warm en comfy indoors of trek je alles uit de kast voor een kerstdiner met loved ones? Alles over de nieuwe collectie lees je hier!
Lees artikel