Menu verbergen

STIJLVOLLE

BEDRIJFSKLEDING

MET HET ULTIEME

DRAAGCOMFORT

VAN TRAVEL KWALITEIT!

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. En als zij onze kleding dragen… dan voelen zij zich zelfverzekerd. Dat is precies waarom wij er zijn. Kleding maken die fantastisch zit, past en voelt: dát is waar wij voor staan.

BREATHABLE

Onze Travel Kwaliteit uit de beste fabriek van Italië is een ademende stof waardoor je niet gaat transpireren en ongestoord kunt werken.

SUSTAINABLE

Travel Kwaliteit blijft heel lang mooi en veroorzaakt in de gebruiksfase weinig milieuschade omdat je het niet vaak hoeft te wassen, nooit in de droger hoeft te doen en minimaal te strijken. Dat bespaart een hoop energie!

QUICK DRY

Door de unieke stofsamenstelling is het supersnel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan. Ook handig als je onderweg naar werk verrast wordt door een regenbui...

DISCOVER THE

STUDIO ANNELOES

AT WORK COLLECTION


Dus, heb jij een eigen zaak (bijv. een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel, beauty salon, etc.) en ben je voor jouw team / organisatie of business event op zoek naar representatieve én comfortabele bedrijfskleding? Dan helpen wij je graag! (vraag ook naar de voorwaarden betreffende minimale orderwaarde, verzendkosten, etc.)

STIJLVOLLE

BEDRIJFSKLEDING


- Makkelijk in onderhoud, super stretch, pilt niet, minimaal strijken, 

   trekt geen  haren aan, snel droog, ademend en zeer duurzaam in gebruik.

- 20 verschillende stijlen met een breed pasbereik van XXS t/m 3XL.

- Alle items in donkerblauw en zwart verkrijgbaar.

- Aangevuld met enkele gekleurde blouses in rood, kobalt, wit en een dot.

- Passen en bestellen bij geselecteerde Studio Anneloes retailers

   bij jou in de buurt.

- Print of borduur van bedrijfslogo is mogelijk.

- Direct uit voorraad leverbaar.

 

> DOWNLOAD DE BROCHURE >

SUPPORT YOUR

LOCAL HERO


De Studio Anneloes @ Work Collectie is exclusief verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde Studio Anneloes Retailers. Zij weten alles over deze collectie en helpen je graag om een mooie team outfit samen te stellen. En bijbestellen kan heel gemakkelijk online. Bekijk de Store Locator hieronder, vind jouw local hero en maak een afspraak!

STUDIO ANNELOES @ WORK COLLECTIE

#ItemAddedMsg

:

NaN EUR

Vind een

winkel bij jou

in de buurt

STUDIO

ANNELOES

@WORK

MEER INFORMATIE?