De basics gids van Studio Anneloes

Gepubliceerd op 17-08-2022

De basics gids van Studio Anneloes

De garderobe van elke vrouw valt of staat met basisitems. Het zijn de kledingstukken waarin jij je goed en zelfverzekerd voelt, die het verschil maken. Precies op dat gevoel is onze basiscollectie gebaseerd. Onze basics van travelstof zijn comfortabel en gemakkelijk te combineren. Kijk verder en vind jouw ideale basics.

Update 2023: de Basics heten nu Essentials. Benieuwd naar de laatste aanpassingen en de nieuwste styles in onze vaste collectie? Je leest het in de Essentials gids blog.

Essentiële items voor vrouwen

Het is misschien niet heel bescheiden, maar wij hebben simpelweg de beste basics voor dames. We werken met tijdloze tinten die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Onze basics zijn essentiële items waar vrouwen altijd op kunnen vertrouwen. Ze zijn altijd uit voorraad leverbaar en ze sluiten mooi aan op fashion collecties die wij wekelijks lanceren.

Basics van travelstof

De Basics by Studio Anneloes zijn allemaal gemaakt van onze comfortabele travelstof en dat heeft een hoop voordelen. De kleding droogt snel en pilt of kreukt niet. Basics van travelstof zijn makkelijk in onderhoud, blijven lang mooi én hebben een goede pasvorm. Dat vinden wij essentiële eigenschappen voor basics. Kiezen voor een item uit onze basiscollectie is de eerste stap naar een duurzame garderobe. De Basics by Studio Anneloes zijn echte investment pieces dankzij het tijdloze karakter.

Travel broeken

Onze broeken van travelstof zijn super comfortabel. Er zit enorm veel stretch in de travelstof en de meeste broeken hebben een elastische tailleband. Daardoor wil je deze broeken zelfs ‘s avonds niet uittrekken na een lange, drukke dag.

 

Iedereen heeft eigen wensen als het gaat om de pasvorm van een broek. Wijd, slim, straight, flared en skinny. Daarnaast zijn er ook nog uiteenlopende eigenschappen die een broek uniek maken. Bijvoorbeeld van een extra hoge taille, splitjes in de pijpen, riemlusjes, type zakken en ga zo maar door. Welke broek bij jou past, ontdek je in onze broekengids. Onze populairste broek is de Flair trousers. Deze flared broek van Bonded Travel Quality heeft een vrouwelijke uitstraling en een prachtige pasvorm. 

Travel blouses

Het item staat dat al jaren aan de eenzame top staat als het gaat om onze basiscollectie, is de Poppy blouse. Door de getailleerde fit en de klassieke details (lees: kraag, knopenlijst en cuffs) voelen veel vrouwen zich goed in dit basisitem. Blouses zijn effortless chic en je kunt er eindeloos mee variëren. Met name een blouse van travelstof is ideaal, omdat deze stof niet kreukt. De stof droogt super snel, dus je kunt jouw travel blouse na het wassen ophangen en daarna kun je het in no time aan. Wat ons betreft is een witte blouse een ultieme must voor elke vrouw (en man). 

Travel blazers

Met een blazer kom je altijd goed voor de dag. In combinatie met een travelstof broek vormt dit item het ultieme damespak. Toch kun je blazers ook goed inzetten bij casual outfits. Bijvoorbeeld met een stoere jeans of een faux leather broek. De styling mogelijkheden zijn eindeloos. Onze blazers zijn mooi getailleerd, zodat jouw figuur extra goed uit de verf komt.  

Met een blazer kom je altijd goed voor de dag. In combinatie met een travelstof broek vormt dit item het ultieme damespak.

Travel jumpsuits

Als er één kledingstuk handig is, dan is het wel een jumpsuit. Oké, misschien niet bij een vluchtig toiletbezoekje, maar wel bij het samenstellen van een stijlvolle outfit. Onze jumpsuits van travelstof zitten super lekker en je bent in no time klaar voor elke gelegenheid. De Angelique jumpsuit is een vertrouwd model in de garderobe van duizenden vrouwen. Dit pak is een van onze ultieme bestsellers. Heb jij ‘m ook al in huis?

Travel jurken

Ook jurken van travelstof zijn ideaal. Een zwarte of donkerblauwe jurk hoort elke vrouw in haar kast te hebben wat ons betreft. Simpelweg omdat het super stijlvol en makkelijk is. Vooral met een mooie pasvorm. Door te spelen met de styling, maak je een jurk perfect voor verschillende gelegenheden. Met sneakers als finishing touch kun je de hele dag stappen zetten en met chique laarzen ben je klaar voor een business event. De opties zijn eindeloos en daar houden wij van.

Travel shirts

Lange mouwen, korte mouwen, hooggesloten, met decolleté, rond of met een V-hals, een wijde of juist een aangesloten fit en ga zo maar door. Met basic shirts kun je echt alle kanten op. Ze zijn ideaal om te combineren met een statement broek. De truc zit ‘m in het kleurenpalet. Door een print met dark blue te combineren met een basic in dark blue, creëer je eenheid in je outfit. Basic shirts hebben wij het liefste in alle kleuren, omdat je ze overal mee kunt combineren.

Travel tops

Qua kleding willen wij altijd graag in control zijn. Met kleding van goede kwaliteit kun je voorkomen dat er ongemakkelijke situaties ontstaan. Wanneer je bijvoorbeeld een blouse draagt die ietwat doorschijnt, kun je het beste een mooie top eronder aantrekken. En als die ook nog eens lekker zit, voel je je helemaal onoverwinnelijk. Heerlijk toch? De tops uit onze basiscollectie kun je natuurlijk ook dragen zonder iets eroverheen. Op warme dagen is de Race top echt een topitem. Je kunt ‘m namelijk heel gemakkelijk stylen met een short, broek of rok.