Menu verbergen

21 januari 2021 18:02

Trend: 6 manieren om een (off) white blouse te dragen

Weet je niet wat je aan moet trekken? Dan is een witte blouse altijd een goed idee.
Maar hoe zorg je ervoor dat je niet altijd dezelfde combinatie aantrekt? Door even wat nieuwe inspiratie op te doen!
Daarom laten wij hieronder zes verschillende manieren zien om een witte blouse te dragen. Inspiratie = gegarandeerd.

“De witte blouse voor dames is een mode item die eigenlijk niet in je kledingkast mag ontbreken.”

De witte blouse combineren
De tijd waarin alleen mannen op kantoor een witte blouse dragen is echt al héél lang voorbij. Wij kunnen het ons in ieder geval niet meer herinneren. De witte blouse voor dames is een mode item die eigenlijk niet in je kledingkast mag ontbreken. Laat ‘m daar vooral niet liggen, want de witte blouse mag gezien worden! Je hoeft niet over ingewikkelde combinaties na te denken, want een witte blouse als modemisser komt zelden voor. Kijk hieronder maar eens op welke manieren je de witte dames blouse allemaal kunt combineren!

/nl/stories/trend-6-manieren-om-een-off-white-blouse-te-dragen.html/image2.jpg

De witte blouse met pofmouwen
Anneloes kreeg er in 2020 al geen genoeg van en in 2021 gaan we vrolijk door met… pofmouwen. Pofmouwen en een witte blouse zijn het beste van beide werelden: elegant én sexy. Je geeft je look een vrouwelijke touch, maar je laat ook zien dat je niet voor de poes bent. Waar we ook erg blij van worden, is de witte blouse met ruches. Dit zie je vaak in combinatie met pofmouwen. Win-win dus!

 

 

Met een mooie jeans
Wat je ook doet, een jeans met een witte blouse is altijd goed. Die twee items lijken wel voor elkaar gemaakt. De kleur van de jeans maakt eigenlijk niet uit. Of je nu voor een grijze, blauwe of zwarte jeans gaat: je bent altijd fashionable op pad!

Suit up
De witte blouse is natuurlijk al een tijdloos item, maar om er nog een schepje bovenop te doen kun je de blouse onder een pak dragen. Deze klassieker is 100% scoren. Misschien denk je nu aan een zwarte blazer en broek, dit is zeker klassiek en tijdloos. Maar wat dacht je ervan om voor een gekleurd pak te gaan? Je blouse en jij komen hierdoor tot leven!

/nl/stories/trend-6-manieren-om-een-off-white-blouse-te-dragen.html/image4.jpg

“De spencer en een witte blouse zijn een echte match made in heaven."

Hey big spencer!
Spend a little time with me.. Dat willen we zeker, want de spencer en een witte blouse zijn een echte match made in heaven. Als je de blouse stylet met kleuren, zoals lichtblauw of grijs dan is dit prachtig in contrast met de witte blouse. Bovendien maak je een echt fashion statement en heb je nét dat beetje extra warmte voor de koudere dagen.

 

 

Klassiek wit mét print
In het kader van contrast is het heerlijk om te breken met de kleur wit en er een mooie print overheen te dragen. Vind je de Schotse ruit in combinatie met de witte blouse (van de foto hiernaast) geen plaatje? Dankzij de witte lijnen die terugkomen in het jasje, ben je ook nog eens helemaal matching. Heb je zelf nog wat prints in de kast liggen? Haal ze dan zeker van stal, want je tilt je witte blouse naar een (nog) hoger niveau!
/nl/stories/trend-6-manieren-om-een-off-white-blouse-te-dragen.html/image6.jpg

Size matters
In het geval van de oversized witte blouse doet de maat er zeker toe. Eigenlijk kan het niet groot genoeg. Je kunt er zelfs voor kiezen om de oversized witte blouse als een jurkje te dragen. Wat ook een echte trend is, is je oversized blouse off-shoulder te dragen. Koop je blouse een paar maatjes groter en je kunt gaan experimenteren. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je blouse half in je broek te dragen en wat van je schouders te laten zien? Of draag de oversized witte blouse open met een mooie top eronder. Zo combineer je jouw witte blouse iedere keer op een andere manier, waardoor het lijkt alsof je tientallen verschillende blouses hebt! Ben je ook nog eens duurzaam bezig ;-).

Zoals je ziet ligt de wereld aan je voeten als je investeert in een mooie witte blouse. Heb je deze klassieker nog niet in je kast? Of wil je er nog eentje aan toevoegen?

SHOP WITTE BLOUSES

SHOP OFF WHITE BLOUSES


fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Prints clashing: zo draag je p...
Je kunt er niet meer omheen: prints zijn hot. Maar hoe combineer je ze? Met nog meer prints! Lees hier hoe je dat doet.
Lees artikel
collection
Extended Family
Het afgelopen jaar hebben veel mensen er een extended family bij gekregen. Wie is dat voor Anneloes? Je leest het hier!
Lees artikel
tips
7 royal Netflix series die je ...
Neem een kijkje in de wereld van de royals met deze 7 royal Netflix series die we voor je op een rijtje hebben gezet!
Lees artikel