Menu verbergen

Over ons

Heb je altijd al willen weten wie wat doet achter de schermen bij Studio Anneloes? Bekijk hier ons team! Heb jij na het bekijken interesse in een job bij Studio Anneloes, bekijk dan hier onze vacatures en wie weet zit er wat voor jou tussen.
Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Onze Retailers

Onze collecties vind je in 300 winkels in Nederland. Deze winkels zijn de local heroes. In iedere stad en in ieder dorp zijn zij het hart van damesmode. Dit zijn de plekken waar ze aandacht voor je hebben als je binnenkomt, waar je eerlijk en persoonlijk advies krijgt en waar je waarschijnlijk ook koffie, thee of (waarom ook niet) een glaasje wijn krijgt. Iedere week bevoorraden we hen met nieuwe items. Style on demand, noemen we dat. Zo krijg je wat je nodig hebt (of gewoon wilt hebben), op het juiste moment in de winkel. Ontspannen winkelen op z’n best.

Wil je weten welke winkel bij jou in de buurt Studio Anneloes verkoopt? Bekijk dan de STORE LOCATOR!

Onze Stijl

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. En als ze onze kleding dragen… dan voelen zij zich zelfverzekerd. Dat is precies waarom wij er zijn. Kleding maken die fantastisch zit, past en voelt: dát is waar wij voor staan.

Kleding die jou blij maakt en ondertussen ook nog goed is voor onze planeet en andere mensen. En laat dát nou net geen mode zijn, maar gewoon hoe wij zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze BASICS of shop de NIEUWE COLLECTIE.

Travel Kwaliteit

De Travel-kwaliteit is een prachtig materiaal dat we voor ongeveer 90% van onze collectie gebruiken. We gebruiken het voor tops en broeken in verschillende gewichten, kleuren en prints. We hebben dit materiaal vele jaren geleden ontdekt en gebruiken het nog steeds elk seizoen, gewoon omdat het zo ontzettend veel voordelen heeft. Het is enorm comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en het kreukt nooit, zelfs niet als het net uit je koffer komt!

Het materiaal wordt 100% in Italië gemaakt door onze partner daar. We zijn er trots op dat wij bij een selecte groep Nederlandse kledingmerken behoren die dit materiaal mogen gebruiken voor onze collecties.

Lees alles over onze TRAVEL QUALITY.

Convenant duurzame kleding & Textiel

Ons credo is 'Buy less, choose well, make it last'.

BUY LESS; Door bewust je kleding te kiezen, koop je minder items, maar van een betere kwaliteit, waar je langer van kunt genieten.

CHOOSE WELL; Wanneer je voor Studio Anneloes kiest, kies je voor een geweldige pasvorm, stoffen die echt mooi blijven en items die je lang kunt blijven dragen.

MAKE IT LAST; Wees zuinig op kleding en je zult er nog lang plezier van hebben.

Duurzaamheid is belangrijk voor ons zoals je merkt. Sinds 2016 zijn we dan ook lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie (SER) en blijven we duurzaamheid prioriteit geven bij al onze activiteiten. Door voor Studio Anneloes te kiezen, draag je hieraan bij. Hoe gaaf is dat?

Lees er meer over op onze WE-CARE pagina.