Menu

Over ons

Heb je altijd al willen weten wie wat doet achter de schermen bij Studio Anneloes? Bekijk hier ons team! Heb jij na het bekijken interesse in een job bij Studio Anneloes, bekijk dan hier onze vacatures en wie weet zit er wat voor jou tussen.
Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Onze Retailers

Onze collecties vind je in 300 winkels in Nederland. Deze winkels zijn de local heroes. In iedere stad en in ieder dorp zijn zij het hart van damesmode. Dit zijn de plekken waar ze aandacht voor je hebben als je binnenkomt, waar je eerlijk en persoonlijk advies krijgt en waar je waarschijnlijk ook koffie, thee of (waarom ook niet) een glaasje wijn krijgt. Iedere week bevoorraden we hen met nieuwe items. Style on demand, noemen we dat. Zo krijg je wat je nodig hebt (of gewoon wilt hebben), op het juiste moment in de winkel. Ontspannen winkelen op z’n best.

Onze Stijl

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. En als ze onze kleding dragen… dan voelen zij zich zelfverzekerd. Dat is precies waarom wij er zijn. Kleding maken die fantastisch zit, past en voelt: dát is waar wij voor staan.

Kleding die jou blij maakt en ondertussen ook nog goed is voor onze planeet en andere mensen. En laat dát nou net geen mode zijn, maar gewoon hoe wij zijn.

Travel Kwaliteit

De Travel-kwaliteit is een prachtig materiaal dat we voor ongeveer 90% van onze collectie gebruiken. We gebruiken het voor tops en broeken in verschillende gewichten, kleuren en prints. We hebben dit materiaal vele jaren geleden ontdekt en gebruiken het nog steeds elk seizoen, gewoon omdat het zo ontzettend veel voordelen heeft. Het is enorm comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en het kreukt nooit, zelfs niet als het net uit je koffer komt!

Het materiaal wordt 100% in Italië gemaakt door onze partner daar. We zijn er trots op dat wij bij een selecte groep Nederlandse kledingmerken behoren die dit materiaal mogen gebruiken voor onze collecties.

Convenant duurzame kleding & Textiel

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. En als ze onze kleding dragen… dan voelen zij zich zelfverzekerd. Dat is precies waarom wij er zijn.

Kleding maken die fantastisch zit, past en voelt: dát is waar wij voor staan. Kleding die jou blij maakt en ondertussen ook nog goed is voor onze planeet en andere mensen. En laat dát nou net geen mode zijn, maar gewoon hoe wij zijn.