Menu verbergen

Jobs

Alle openstaande vacatures bij Studio Anneloes vind je hier op deze pagina.

Nieuwsgierig naar wie er achter de schermen allemaal bij Studio Anneloes werken? Meet our team!

Customer Service Representative

Bij onze afdeling Customer Service kunnen onze klanten terecht met al hun vragen. Dit doen ze via telefoon, mail, chat of social media. In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van ieder klantcontact. Dit doen we door goed te luisteren naar de klant. Ons doel is te zorgen voor een glimlach en een tevreden gevoel.

Wat bieden wij?
Een dynamische functie in een informele en ontspannen werkomgeving met veel ruimte en zelfstandigheid. Hier hoort ook een marktconforme beloning bij, afhankelijk van jouw ervaring. In eerste instantie zoeken we iemand voor een periode van 7 maanden. Na deze periode bespreken we met elkaar de mogelijkheden over een vervolg.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Mooi, dan horen we graag van je! Stuur je motivatiebrief en CV naar claudia@studioanneloes.nl en je hoort van ons! Bekijk HIER onze uitgebreide vacatureomschrijving. 

 

Logistiek medewerker/orderpicker gezocht

Een fulltime baan en werken in een dynamische omgeving? Baal je ook dat je niet naar de sportschool kan? Bij ons krijg je tijdens je werk voldoende beweging, waardoor je de sportschool niet meer mist!  Wij zoeken een logistiek medewerker/orderpicker voor ons centrale magazijn in het WFC te Amsterdam.

Wat bieden wij?
• Werken in een leuk, dynamisch bedrijf
• Collegiale en open sfeer
• Goede bereikbaarheid
• Marktconform salaris

Stuur gelijk een mailtje naar claudia@studioanneloes.nl met je CV, inclusief 2 referenties. Of bekijk HIER de uitgebreide vacature voor logistiek medewerker/orderpicker.Open sollicitatie & projecten

Wil je graag bij Studio Anneloes werken maar zijn er op dit moment geen passende vacatures, stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Het is belangrijk in deze brief aan te geven wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en bovenal wat jouw motivatie is om bij Studio Anneloes te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

In dat geval nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd schriftelijk bericht. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Bij interesse stuur je een mail naar claudia@studioanneloes.nl