25 mei 2019 12:27

Team

Altijd al willen weten wie wat doet achter de schermen bij Studio Anneloes? Meet our team!Anneloes

Staat als creatieve brein en oprichtster al sinds het begin aan het roer bij Studio Anneloes en is het liefst aan het werk. Is ze toch vrij? Dan kijkt ze graag Netflix en gaat graag op vakantie. De ideale vakantie is een mooie stad met een prachtig strand, samen met het gezin en heerlijk eten!

 

Meer weten over Anneloes? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

/nl/Us/team.html/JW.jpg

Jan-Willem

Is als medeoprichter betrokken bij alle processen maar richt zich vooral op het duurzame beleid van Studio Anneloes! Hij is gek op de Zwitserse bergen, muziek en als foodie kookt hij ontzettend graag, het liefst op The Big Green Egg barbeque. 

 

 

 

Daniëlle

Is al sinds jaar en dag de 'spin in het web' van de showroom en zorgt dat alles op rolletjes verloopt! 
Daarnaast bezoekt ze graag festivals zoals Burning Man en ligt ze tijdens haar ideale vakantie het liefst met een stapel boeken op het strand. 

Meer weten over Daniëlle? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

/nl/Us/team.html/Wichert.jpg

Wichert

Zorgt er als inkoop en productie verantwoordelijke voor dat alle collecties volgens planning geleverd worden. Soms is dat met 20 collecties per jaar een race tegen de klok. Dat racen tegen de klok doet hij ook graag in zijn vrije tijd, op een fiets! 


 

 

Jacqueline

Werkt als product developer nauw samen met Anneloes om de juiste stoffen, pasvormen en prints te bepalen! Buiten werk speelt ze graag hockey, eet ze het liefst Italiaans en wil ooit nog eens Catamaran zeilen op de Indische Oceaan.

/nl/Us/team.html/Ruth.jpg

Ruth

Rijdt als accountmanager al heel wat jaren door Zuid-Nederland en verkoopt met veel plezier collecties in de showroom! 
In haar vrije tijd sport ze veel, viert vakantie in Spanje en haar favoriete gerecht? Kaasfondue.

 

 

Linda

Werkt als account manager nauw samen met haar klanten, van budgettering tot collectie selecties, onderweg of in de showroom. Ze is gek op de Spaanse en Italiaanse keuken, houdt van zeer diverse vakanties en draagt het liefste de Marilyn broek met een sneaker!

 

Meer weten over Linda? Klik hier voor een paar leuke feitjes.


/nl/Us/team.html/Lisette.jpg

Lisette

Heeft zoals ze het zelf zegt 'een wereldjob' als rechterhand van Anneloes! Of het nu product ontwikkeling of een fotoshoot is, alles passeert de revue. Schilderen en haar dochtertje zijn haar grootste hobby's, ze is helemaal gek van pannenkoeken en boekt het liefst een citytripje. 

 

Meer weten over Lisette? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

 

 

Wally

Is de administratieve en financiële alleskunner van Studio Anneloes en heeft de zaakjes altijd op orde! Geen verre vakantiebestemmingen voor Wally! Hij vertrekt bijna ieder weekend naar zijn tweede thuis: Texel.

 

Meer weten over Wally? Klik hier voor het hele interview.

/nl/Us/team.html/Constance_2.jpg

Constance

Is hier als account manager van Noord-Nederland al jarenlang een vrolijk en vertrouwd gezicht! Altijd positief en met een lach. Naast een pittig spinning lesje is Constance, niet geheel onverwacht, gek op gezelligheid en dan het liefst op het strand!

 

 

Omayra

Is als styliste tijdens fotoshoots en aanspreekpunt in de showroom een echte Studio Anneloes duizendpoot! Niet aan het werk? Dan doet ze het liefst leuke dingen met haar gezin, eet het liefst een pokébowl en kijkt graag Handmaids Tail. 

Meer weten over Omayra? Klik hier  voor het hele interview.

 

 

 

/nl/Us/team.html/Inge.jpg

Inge

Heeft als adviseur klantencontacten de uitdaging om alle retouren en klachten van zowel klanten en retailers, tot een goed einde te brengen. 
Uit heerlijk koken, en dat kan ze, haalt ze enorm veel energie! Favoriete vakantie? Een skivakantie.

 

 

Melissa

Van fotoshoot inspiratie tot het uitwerken van prints en het maken van lookbooks, Melissa is als creatieve duizendpoot een ondersteuning voor eigenlijk iedere afdeling. Ze is gek op pizza, haar mopshondje Honcho Iglesias en Kaapstad is haar droombestemming!

/nl/Us/team.html/Pawel.jpg

Pawel

Zorgt er als logistiek medewerker voor dat alles in het magazijn, van aankomst tot verzending, soepeltjes verloopt! Klaar met werken? Dan ploft hij het liefst op de bank met een boek, gaat graag sporten maar is ook altijd in voor een tochtje op het water.

 

 

Jola

Zorgt er als grafisch designer voor dat de website én het promotie materiaal er altijd tiptop uit ziet! Naast werk is ze graag creatief bezig! Zo schildert ze graag, heeft ze gestudeerd aan de muziekschool en kan ze ook nog eens pianospelen!

/nl/Us/team.html/Eric.jpg

Eric

Zorgt er als assistent logistiek medewerker, net als Pawel, voor dat alles, maar dan ook echt alles in het magazijn soepeltjes verloopt. Buiten werk is Eric vaak op de golfbaan te vinden en is hij gek op heerlijk uitgebreid koken. 

 

 

Leonie

Is medewerker e-commerce en klantenservice, administratieve kracht maar helpt ook graag een handje tijdens een fotoshoot. Kortom multifunctioneel! Voor haar liefste restaurant moet ze naar Madrid, klust graag in huis en is stiekem een groot Robbie Williams fan.
/nl/Us/team.html/Floor.jpg

Floor

Is als E-commerce manager verantwoordelijk voor alles wat er online gebeurt! Ze draagt het liefst een Studio Anneloes jumpsuit, houdt van avontuurlijke vakanties en is stiekem gek op Sudoku.

 

 

Marlieke

Begeleidt als sales manager onder andere budgettering, plant verkoopperiodes en werkt continue aan het verbeteren van procedures. Favoriete bezigheid buiten werk? Mountainbiken, eten of relaxen en genieten van het leven, zolang het maar op het strand is! Ohja, en ze is gek op truffel.

Meer weten over Marlieke? Klik hier voor een paar leuke feitjes.

/nl/Us/team.html/Jurjen_final.jpg

Jurjen

Verzorgt als creative content designer alle online content en emails. Als fotograaf maakt hij graag avontuurlijke reizen, blogt hij over fashion en is gek op M&M's. Zijn favoriete stad? Amsterdam.

 

 

Annemarie

Is een naam die, als je wel eens met ons belt, bekend in de oren klinkt! Als medewerker klantenservice helpt ze je graag met al je vragen. Ze begint elke dag met een boterham met hagelslag en gaat het liefste skiën.
 
/nl/Us/team.html/Raffi.jpg

Ralelfio

Zorgt er als echte 'magazijn magician' voor dat alles op rolletje verloopt en alles zo snel mogelijk wordt vervoerd naar onze local heroes. Zijn ideale vakantie speelt zich af in Suriname en is daarnaast gek van voetbal.

 

 

Teun

Is zoals hij het zelf verwoord als IT manager 'verantwoordelijk voor alles waar een stekker aan zit'. Als hij hier niet mee bezig is kijkt hij graag naar Netflix, rijdt het liefste naar Italië om vakantie te vieren en wil stiekem maar wat graag de Bobby sweater hebben!

Meer weten over Teun? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

/nl/Us/team.html/Nikki.jpg

Nikki

Is als Junior productie coördinator het nieuwste aanwinst voor onze productie afdeling, vers van het Amsterdam Fashion Institute. Je mag haar 's ochtends vroeg, maar alleen op wintersport, wakker maken om te snowboarden. Op een zonnige dag drinkt ze het liefste een gin & tonic en is ze gek op uitgebreid koken!

 

 

Britt

Zorgt er als productie assistente voor dat het hele productie proces soepeltjes verloopt. Daarnaast klust ze maar wat graag in haar nieuwe oude huisje, draagt het liefst een Studio Anneloes jumpsuit en wil graag op roadtrip naar haar broer in Nieuw-Zeeland. 

/nl/Us/team.html/Claudia.jpg

Claudia

Is als HR manager de steun en toeverlaat van iedereen bij Studio Anneloes en zorgt ervoor dat iedereen in het gareel blijft! Als ze daar niet mee bezig is wandelt ze het liefst met de hond maar is als echt gezelschapsmens altijd in voor een etentje of borrel met vrienden of haar gezin.

 

 

Esmeralda

Reist als visual merchandiser door het hele land om al haar tips & tricks, styling inpsiratie en natuurlijk VM advies met onze local heroes te delen. Het doel? De Studio Anneloes collecties nog meer te laten knallen! Binnenkort mag ze Zuid-Afrika van haar bucketlist strepen terwijl ze geniet van haar 'guilty-pleasure', heerlijk eten & wijn!

Werken bij dit team?

Omdat wij hard groeien zijn wij vaak opzoek naar talent!

Ben jij op de hoogte van al het fashion news, surf je dagelijks op het internet zodat je niks hoeft te missen? 
Klik dan hier en wie weet staat jouw droombaan er wel tussen.