Menu verbergen

25 mei 2019 12:27

Team

Altijd al willen weten wie wat doet achter de schermen bij Studio Anneloes? Meet our team!Anneloes

Anneloes is het creatieve brein en de oprichtster van Studio Anneloes. Ze is het liefste aan het werk. Is ze toch vrij? Dan kijkt ze graag Netflix of gaat ze graag op vakantie. De ideale trip bestaat uit stad, strand, quality time met het gezin en heerlijk eten!

Meer weten over Anneloes? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

/nl/Us/team.html/JW.jpg

Jan-Willem

Is als medeoprichter betrokken bij alle processen maar richt zich vooral op het duurzame beleid van Studio Anneloes! Hij is gek op de Zwitserse bergen, muziek en als foodie kookt hij ontzettend graag, het liefst op The Big Green Egg barbecue. 

 

Johan

Is als Algemeen directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Studio Anneloes. In het weekend zit hij graag op de fiets of speelt hij waterpolo. Ooit wil hij nog eens een roadtrip naar Mongolië in een Landcruiser maken.
/nl/Us/team.html/Wichert.jpg

Wichert

Zorgt er als inkoop en productie verantwoordelijke voor dat alle collecties volgens planning geleverd worden. Soms is dat met 20 collecties per jaar een race tegen de klok. Dat racen tegen de klok doet hij ook graag in zijn vrije tijd, op een fiets!


 

 

Jacqueline

Werkt als product developer nauw samen met Anneloes om de juiste stoffen, pasvormen en prints te bepalen! Buiten werk speelt ze graag hockey, eet ze het liefst Italiaans en wil ooit nog eens Catamaran zeilen op de Indische Oceaan.

/nl/Us/team.html/Ruth.jpg

Ruth

Rijdt als accountmanager al heel wat jaren door Zuid-Nederland en verkoopt met veel plezier collecties in de showroom! 
In haar vrije tijd sport ze veel, viert vakantie in Spanje en haar favoriete gerecht? Kaasfondue.

 

 

Linda

Werkt als account manager nauw samen met haar klanten, van budgettering tot collectie selecties, onderweg of in de showroom. Ze is gek op de Spaanse en Italiaanse keuken, houdt van zeer diverse vakanties en draagt het liefste de Marilyn broek met een sneaker!

 

Meer weten over Linda? Klik hier voor een paar leuke feitjes.


/nl/Us/team.html/Lisette.jpg

Lisette

Heeft zoals ze het zelf zegt 'een wereldjob' als rechterhand van Anneloes! Of het nu product ontwikkeling of een fotoshoot is, alles passeert de revue. Schilderen en haar dochtertje zijn haar grootste hobby's, ze is helemaal gek van pannenkoeken en boekt het liefst een citytripje. 

 

Meer weten over Lisette? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

 

 

Wally

Is de administratieve en financiële alleskunner van Studio Anneloes en heeft de zaakjes altijd op orde! Geen verre vakantiebestemmingen voor Wally! Hij vertrekt bijna ieder weekend naar zijn tweede thuis: Texel.

 

Meer weten over Wally? Klik hier voor het hele interview.

/nl/Us/team.html/Chelsea.jpg

Chelsea

Chelsea is onze IT-specialist. Als ze niet zo druk was met ICT issues en development, zou ze het liefste touren, surfen, wandelen of fietsen in Australië. Op eigen bodem brengt ze graag de dag door bij haar ouders in Drenthe. Klussen met haar vader met als beloning een Gin Tonic in de hottub. What a life!

 

 

Omayra

Omayra is accountmanager. Soms gaat ze op pad en soms werkt ze vanuit de showroom. Wat ze het leukste vindt aan haar werk? Het reizen en de band die ze opbouwt met haar klanten. Na het werken, brengt ze het liefste tijd door met haar twee meiden en haar vriend of gaat ze gezellig wijnen met vriendinnen.  

Meer weten over Omayra? Klik hier  voor het hele interview.

 

 

 

/nl/Us/team.html/Inge.jpg

Inge

Heeft als adviseur klantencontacten de uitdaging om alle retouren en klachten van zowel klanten en retailers, tot een goed einde te brengen. 
Uit heerlijk koken, en dat kan ze, haalt ze enorm veel energie! Favoriete vakantie? Een skivakantie.

 

 

Melissa

Van fotoshoot inspiratie tot het uitwerken van prints en het maken van lookbooks, Melissa is als creatieve duizendpoot een ondersteuning voor eigenlijk iedere afdeling. Ze is gek op pizza, haar mopshondje Honcho Iglesias en Kaapstad is haar droombestemming!

/nl/Us/team.html/Pawel.jpg

Pawel

Zorgt er als Logistic manager voor dat alles in het magazijn, van aankomst tot verzending, soepeltjes verloopt! Klaar met werken? Dan ploft hij het liefst op de bank met een boek, gaat graag sporten maar is ook altijd in voor een tochtje op het water.

 

 

Jola

Zorgt er als grafisch designer voor dat de website én het promotie materiaal er altijd tiptop uit ziet! Naast werk is ze graag creatief bezig! Zo schildert ze graag, heeft ze gestudeerd aan de muziekschool en kan ze ook nog eens pianospelen!

/nl/Us/team.html/Eric.jpg

Eric

Zorgt er als assistent logistiek medewerker, net als Pawel, voor dat alles, maar dan ook echt alles in het magazijn soepeltjes verloopt. Buiten werk is Eric vaak op de golfbaan te vinden en is hij gek op heerlijk uitgebreid koken. 

 

 

Leonie

Leonie zorgt er elke week weer voor dat de nieuwe collectie online staat en ze managet de voorraden voor onze webshop. Voor haar favoriete restaurant moet ze meerdere grenzen over, want die is in Madrid. Daar bestelt Solomillo al oloroso con foie. Klinkt goed he? Oh en nog een weetje over Leonie: stiekem is ze groot fan van Robbie Williams.

/nl/Us/team.html/Acuna.jpg

Acuña

Heeft als Marketing Manager de taak om het merk Studio Anneloes te laden & bewaken door de leukste campagnes te bedenken en uit te werken. Ze is gek op gezelligheid en fotografie, een passie die ze tijdens haar wereldreis helemaal heeft ontdekt. Ohja, en ze woont in zoals ze het zelf zegt, de mooiste stad van de wereld: Amsterdam.

 

 

Marlieke

Begeleidt als sales manager onder andere budgettering, plant verkoopperiodes en werkt continue aan het verbeteren van procedures. Favoriete bezigheid buiten werk? Mountainbiken, eten of relaxen en genieten van het leven, zolang het maar op het strand is! Ohja, en ze is gek op truffel.

Meer weten over Marlieke? Klik hier voor een paar leuke feitjes.

/nl/Us/team.html/Jurjen_final.jpg

Jurjen

Verzorgt als creative content designer alle online content en emails. Als fotograaf maakt hij graag avontuurlijke reizen, blogt hij over fashion en is gek op M&M's. Zijn favoriete stad? Amsterdam.

 

 

Annemarie

Is een naam die, als je wel eens met ons belt, bekend in de oren klinkt! Als medewerker klantenservice helpt ze je graag met al je vragen. Ze begint elke dag met een boterham met hagelslag en gaat het liefste skiën.
 
/nl/Us/team.html/Raffi.jpg

Ralelfio

Zorgt er als echte 'magazijn magician' voor dat alles op rolletje verloopt en alles zo snel mogelijk wordt vervoerd naar onze local heroes. Zijn ideale vakantie speelt zich af in Suriname en is daarnaast gek van voetbal.

 

 

Marinda

Marinda zorgt er als Merchandising Data Analist voor dat we als merk goed en snel kunnen inspelen op commerciële kansen om ‘Every Body Happy’ te maken en houden. Het liefst draagt ze de Flair trousers, is ze gek op paardrijden en boksen maar houd ze ook van uitgebreid tafelen. Het liefst uit de Italiaanse of Aziatische keuken.
/nl/Us/team.html/Andre.jpg

André

André wil als E-commerce Manager samen met zijn team de beste customer journey creëren. Hij speelt graag “het online spelletje” en Studio Anneloes is zijn playground. Zijn interesses rijken verder dan data-driven strategieën en customer relations. Van sporten, family time en skinny bitches (alcoholisch drankje) wordt hij ook blij!

 

 

Britt

Zorgt er als productie assistente voor dat het hele productie proces soepeltjes verloopt. Daarnaast klust ze maar wat graag in haar nieuwe oude huisje, draagt het liefst een Studio Anneloes jumpsuit en wil graag op roadtrip naar haar broer in Nieuw-Zeeland. 

/nl/Us/team.html/Claudia.jpg

Claudia

Is als HR manager de steun en toeverlaat van iedereen bij Studio Anneloes en zorgt ervoor dat iedereen in het gareel blijft! Als ze daar niet mee bezig is wandelt ze het liefst met de hond maar is als echt gezelschapsmens altijd in voor een etentje of borrel met vrienden of haar gezin.

 

 

Esmeralda

Reist als visual merchandiser door het hele land om al haar tips & tricks, styling inpsiratie en natuurlijk VM advies met onze local heroes te delen. Het doel? De Studio Anneloes collecties nog meer te laten knallen! Binnenkort mag ze Zuid-Afrika van haar bucketlist strepen terwijl ze geniet van haar 'guilty-pleasure', heerlijk eten & wijn!
/nl/Us/team.html/Danielle.jpg

Daniëlle

Is al sinds jaar en dag de 'spin in het web' van de showroom en zorgt dat alles op rolletjes verloopt!
Daarnaast bezoekt ze graag festivals zoals Burning Man en ligt ze tijdens haar ideale vakantie het liefst met een stapel boeken op het strand.

Meer weten over Daniëlle? Klik hier voor leuke een paar leuke feitjes.

 

 

Hicham

Hicham maakt deel uit van het Magazijn Team, waar hij de orders van onze retailers verwerkt. Wij kunnen één ding verklappen: daar wordt hard gewerkt!
/nl/Us/team.html/Agata.jpg

Agata

Agata maakt deel uit van het magazijn team. Het liefste brengt ze haar vrije tijd door met familie. Het aller allerliefste doet ze dat in een lekker warm land onder het genot van lekker eten. Haar roots verliest ze niet uit het oog, want de Poolse cuisine zal altijd favoriet blijven.

 

 

Kim

Kim is Graphic Designer en ontwerpen kan ze! Van dessins voor onze fashion collecties tot tegels voor het nieuwe bedrijfspand van Studio Anneloes. Het weekend staat voor haar gelijk aan quality time met family and friends. Wat ze zoal doet? Trampolinespringen met haar zoontje, een roadtrip op de fiets of een leuke tentoonstelling bezoeken in een museum.
/nl/Us/team.html/Amber.jpg

Amber

Amber is onze copy- en content writer en schrijft hier dus in de derde persoon. Drie keer raden wat haar passie is. Naast schrijven houdt ze van reizen, kleding maken, tekenen en borrelen met vrienden. Haar dagelijkse geluksmomentje is wanneer haar vriend een lekker bord eten neerzet als ze thuiskomt. 

 

 

Janneke

Janneke zorgt dat alles smooth verloopt in ons B2C magazijn. Door de goede sfeer en de afwisseling in haar werk, hoeft ze naar eigen zeggen nooit naar de klok te staren. Haar motto: “Geef jezelf een extra push als je iets eigenlijk niet durft. Dan merk je pas hoeveel je eigenlijk kan!” Ondanks haar hoogtevrees gaat deze stoere chick dus gewoon klimmen.
/nl/Us/team.html/Bobby.jpg

Bobby

Bobby is een van de toppers in ons B2B magazijn. Hij maakt de orders van retailers in orde, zodat elke nieuwe collectiedrop op tijd in de rekken hangt. 

 

 

Monetta

Monetta ondersteunt onze retailers bij de automatisering van hun bedrijf. Haar personal style is basic, stoer en vrouwelijk, dus ze voelt zich top in de Downstairs en de Marilyn. Quality time wordt in haar woordenboek omschreven als: ‘Koken voor vrienden en familie met een goed glas wijn erbij.”
/nl/Us/team.html/Gina.jpg

Gina

Gina is een van onze toppers in de showroom. Als accountmanager adviseert ze retailers én ze is mede-verantwoordelijk voor SA@WORK. Haar roots liggen in India en nog een reisje naar dit indrukwekkende land staat bovenaan haar bucketlist. In haar vrije tijd gaat ze regelmatig flink tekeer tegen een bokszak of doet ze het tegenovergestelde, namelijk mediteren.

 

 

Cato

Cato is een van de toppers op onze Productie afdeling. 
/nl/Us/team.html/Anne-Marije.jpg

Anne-Marije

Anne-Marije adviseert als accountmanager retailers bij het kiezen van Studio Anneloes items voor hun winkel. Ze is levensgenieter pur sang. Buiten onze showroom, brengt ze graag tijd door met haar vriend en twee kids. Lang tafelen is haar grootste hobby en dan het liefst met Italiaanse hoogstandjes.

 

 

Jeroen

Jeroen is Logistiek Medewerker bij Studio Anneloes. Hij steekt graag de handen uit de mouwen en voelt zich helemaal thuis in het gezellige team. Toch zou hij één ding liever willen: doorbreken als artiest en een vol Ziggo Dome toespelen. In zijn vrije tijd speelt hij dan ook graag gitaar. 
/nl/Us/team.html/Ingrid.jpg

Ingrid

Ingrid is onderdeel van Team Logistiek. Ze is groot fan van de travelstof-broeken van Studio Anneloes, omdat ze overal bij passen en ze zo comfortabel zijn dat je er lekker in kunt werken. Naast het werk studeert ze Archeologie. Het is dus geen verrassing dat ze tijdens haar vakanties graag historische plekken bezoekt. 

 

 

Laura

Laura maakt deel uit van het Magazijn Team. Ze is een van de toppers die ervoor zorgen dat de webshop orders goed terecht komen, dus ze heeft het over het algemeen lekker druk.
/nl/Us/team.html/Jilles.jpg

Jilles

Jilles is onze Productiemanager en houdt zich bezig met de productie en met de logistieke zaken die daarbij horen. Buiten office hours bevindt hij zich het liefst op of in de buurt van water. Borrelen, dobberen, varen, klussen aan een boot en een wedstrijdje zeilen blijven zijn meest favoriete bezigheden. Ver bovenaan zijn bucketlist staat het afzakken van de Amazone rivier per vlot, te voet of te paard. Hoe gaaf!

 

 

Fleurine

Fleurine is onze Customer Service Medewerker en onze vliegende keep op de E-commerce afdeling. Ze verschijnt regelmatig op kantoor in de Angelique of de Flair bonded. Haar motto is: “Doe waar je gelukkig van wordt.” Voor haarzelf betekent dat lekker sporten, wijntjes drinken en feestjes bezoeken. 

Werken bij dit team?

Omdat wij hard groeien zijn wij vaak opzoek naar talent!

Ben jij op de hoogte van al het fashion news, surf je dagelijks op het internet zodat je niks hoeft te missen? 
Klik dan hier en wie weet staat jouw droombaan er wel tussen.