Menu

12 mei 2020 07:21

Backyard Bali

Als we niet naar Bali toe mogen dan halen we met de 'Bali Backyard' collectie gewoon een stukje Bali naar de tuin. Met prachtige batik prints, hippe uni's en tropische kleuren kom jij de zomer wel door!


Dat we dus op dit moment niet mogen vliegen, zorgt er alleen maar voor dat deze zomer eentje wordt om nooit te vergeten en de 'Backyard Bali' collectie mag daarin zeker niet ontbreken. De kleuren matchen niet alleen met vele eerdere en komende collecties maar ook bij, jawel, al het groen in de tuin of op het balkon of terras. Met de daarbij hippe en typisch Balinese print geef je een extra zomerse twist aan je tuin én de zomer. 

Al overtuigd? Het army uit de 'Cape Town' collectie komt in 'Backyard Bali' niet alleen terug in de prints maar ook als uni! Met de daarnaast misschien wel grootste zomertrend; pastelkleuren, slaan we met pastel gele uni's de spijker op zijn kop. Hebben we het over collectie prints dan hebben we een andere trend van het moment; tie & dye. Enorm in populariteit toegenomen tijdens quarantaine is deze print niet meer weg te denken uit collecties van vele merken. In de typisch Balinese patchwork & bali print zijn cobalt blue, pastel yellow, army & terra verwerkt. Een ideale print om te combineren met andere items uit de collectie. 

Ben jij klaar voor de zomer?
Shop dan de complete 'Backyard Bali' collectie. 


fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Glow
Kun jij net als ons niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel
team
Meet Eric
In gesprek met dé man die ervoor zorgt dat jouw pakketjes zo snel mogelijk op de post gaan!
Lees artikel
fashion
Studio Anneloes VIP-membership
Wil jij als echte Studio Anneloes fan voortaan profiteren van exclusieve privileges? Lees dan snel verder en schrijf je in.
Lees artikel