Menu

08 januari 2020 16:07

Fashion Report 2020

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe trends en dat zijn er nogal wat. Daarom hebben wij onze favoriete 
en de meest opvallende trends voor je op een rijtje gezet!

De Polkadot

Terug van eigenlijk nooit weggeweest is ook in 2020 de polkadot helemaal hot! Van groot tot klein en op jurkjes en tops, de polkadot is overal. En niet alleen kun je de stippenprint combineren met uni's, het mag en kan ook met andere patronen. 

Shop jezelf hier de klok rond.

 

/stories/fashionreport-2020.html/kleur.jpg

Felle kleuren

Van fluorroze, feloranje en blauw tot neongroen en geel, alle felle neonkleuren maakten een verschijning op de catwalk tijdens de afgelopen lente en zomer fashionshows. Maak dus ruimte in je kledingkast tussen je beige en grijze items, voor opvallende items die je garderobe de nodige pop-of-colour geven.

Shop je hier kleurrijk cool.

 

 

Alles in één

Een bekende! Voor iedereen die 's ochtends niet lang voor de kast wil staan of al in de jumpsuit woont, in 2020 gaan we ze alleen maar meer zien! Wij wisten dit natuurlijk allang en hebben ze al jarenlang, maar goed, fijn om te zien dat hij nu overal word opgepakt. Dus, maak het jezelf niet te moeilijk en jump in!

Shop hier onze jumpsuits.

/stories/fashionreport-2020.html/flowers.jpg

Florerende bloemen

Deze bloemenprint is misschien iets minder spannend maar zeker niet minder fijn! Zoals Miranda Priestly in The Devil Wears Prada zou zeggen: “Florals? For spring? Groundbreaking.” Vooral de kleine bloemetjes die we veel in de jaren ’90 zagen, komen helemaal terug. Dus ben je fan van bloemen, of ze nu klein of groot zijn, dan is dit jouw trend van het jaar.

Shop hier een florerende garderobe.


 

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter power woman team 

Misschien vind je dit ook interessant

travel
Travel: Los Angeles Guide
Dé ultieme City of Angels cityguide!
Lees artikel
collection
Los Angeles Boulevard
Get ready to dress glamorous!
Lees artikel
fashion
Tokyo Clash
Print je boarding pass en stap in!
Lees artikel