Menu

14 juli 2020 08:44

In the spotlight: Vive

Uniek, eigentijds en altijd gezellig. Een local hero waar je voor eerlijk & passend advies aan het juiste adres bent. 
Klaar om Vive in Tilburg beter te leren kennen?

"Mijn ouders hebben altijd een winkeltje gehad in de Heuvelpoort hier in Tilburg"

Kun je iets vertellen over de historie van de winkel?
Na jarenlang in de Heuvelpoort te hebben gezeten zijn mijn ouders in 1984 verhuisd naar een pand in de binnenstad van Tilburg. Aan het begin van dit jaar is het pand door een grote brand, helaas voor een langere tijd, onbegaanbaar. Hierdoor zitten we tijdelijk in een pop-up store om de hoek aan de Juliana van Stolbergstraat 15.

Hoe is jouw passie voor mode ontstaan? Heeft dit er altijd al ingezeten of heeft dit zich pas op latere leeftijd ontwikkeld?
Dat is er met de paplepel ingegoten! Mijn ouders hebben altijd een winkeltje gehad in de Heuvelpoort hier in Tilburg. Later zijn ze verhuisd naar een groter pand, hier in het centrum, aan de Heuvel. Hier hebben we tot de brand in januari van dit jaar gezeten! Je kunt dus wel zeggen dat ik ben opgegroeid in de winkels. Samen met mijn zus Vivienne zijn we langzaamaan gaan werken in de winkel tot we het uiteindelijk het stokje van onze ouders hebben overgenomen.

Hoeveel mensen werken er bij jouw/jullie in het team?

Ik sta dus samen met mijn zus full time in de winkel. Daarnaast staat Renate hier twee dagen per week in de winkel en helpt Milou in de weekenden. Op dit moment staat er altijd maar één collega in de winkel om te allen tijde de veiligheid van onze klanten te kunnen garanderen.

/stories/in-the-spotlight-vive.html/tekst3.jpg

"Door de afwisselende collecties hebben we eigenlijk altijd wel mooie items in de winkel hangen!"

Wat maakt jullie winkel ten opzichte van anderen, uniek?
Ons belangrijkste doel is het goed te leren kennen van onze klanten en in te spelen op wensen! Dit is denk ik ook de reden dat onze vaste klantenkring alleen maar blijft groeien. Onze klanten komen binnen en vertrouwen op ons advies omdat wij weten wat het beste bij ze past!

Hoe heeft Corona jullie op positieve manier geïnspireerd?
In het begin zijn we begonnen met het aanbieden van shopping dates op afspraak zodat mensen toch konden blijven shoppen. Daarna zijn we toch ongeveer twee weken dicht geweest in verband met de maatregelen. Ook zijn we ontzettend actief geweest op social media. Hierdoor zijn we tijdens lockdown toch in staat geweest om onze klanten te bedienen.

Wat spreekt je zo aan om Studio Anneloes te verkopen?
De pasvorm is echt ontzettend goed en de Travel Kwaliteit is natuurlijk perfect voor de Nederlandse vrouw… Ook zijn de afwisselende collecties echt ontzettend fijn. Hierdoor hebben we altijd wel mooie items in de winkel hangen.

 

 

"Een zwarte, en het liefst oversized, blazer is een absolute must-have voor iedere vrouw"

Welk artikel uit de Studio Anneloes collectie spreekt je het meeste aan?
De Poppy blouse in het zwart. Kan altijd en is dus voor mij een perfecte basic.

Wat is het best verkochte SA item ooit?

Eigenlijk de hele basis collectie! De Franka, Poppy, Flair bonded, you name it…

Wat zou je nog wel eens in de SA collectie willen zien?
Oh dat is een makkelijke vraag! De Pleasure top en dan het liefst in alle verschillende kleuren en prints. Die vloog toentertijd letterlijk de deur uit.

Welk kledingstuk mag absoluut niet ontbreken in je kledingkast?

Een zwarte, en het liefst oversized, blazer. Kan echt bij ieder outfit en geeft direct een extra modieuze touch aan je look.

Als je jouw winkel moet vergelijken met een kledingstuk, wat voor een kledingstuk zou dat dan zijn?
Oei, eventjes denken… Een zwarte broek & wit overhemd. Waarom? Omdat dat de basis is voor het leven!


Meer weten?

Heb je genoeg gehoord en wil je deze unieke boetiek in Tilburg ontdekken? Vergeet dan niet dat ze tijdelijk op een ander adres gevestigd zijn:

J
uliana van Stolbergstraat 15 5038 AM Tilburg


Wil je nóg meer weten? Bezoek dan de website.

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Empowerment, feel confident
How to become stronger and more confident? Anneloes haar geheim en alles over de nieuwe collectie, lees je hier.
Lees artikel
collection
Eye of the tiger
Dé collectie waarin kracht & Anneloes haar favoriete prints centraal staan. Lees snel verder en haal jouw innerlijke tijger naar boven.
Lees artikel
collection
Summer Glow
Kun jij net als wij niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel