Menu

27 februari 2020 08:44

Powervrouw Carla

Meet de Studio Anneloes Power Woman van deze maand: Carla. Carla is een reislustige vrouw met een gevaarlijk uitdagende baan!Kan je jezelf even voorstellen?
Ik ben Carla, 38 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds drie maanden hebben mijn partner en ik een zoontje Samuel. Het is vast leuk om te weten dat ik uit Chili kom en als klein meisje samen met mijn familie naar Amsterdam ben verhuisd. Ik werk nu voor de gemeente Amsterdam, waar ik als jurist werk en de burgemeester adviseer op het gebied van ondermijning. Dit heeft te maken met georganiseerde criminaliteit.

Je kunt dus wel stellen dat je ambitieus bent?
Ondertussen doe ik dit werk al acht jaar met heel veel plezier. Het is vooral fijn dat je gelijk de vruchten van je werk ziet en merkt, wat het ook uitdagend maakt. Het is ook wel smeuïg want dan zie je in de krant een stuk staan waar jij aan meegewerkt hebt!

 
Wat is het spannendste moment geweest in je werk? 
Toen ik meeging met een inval! Dat was wel spannend. Dat ik zoiets mee heb mogen maken is omdat wij samenwerken met de politie, belastingdienst en het OM. Als je zo intensief met elkaar samenwerkt en informatie zo openlijk deelt, ga je soms ook wel is met elkaar op pad. Zo zit je dus zomaar een keer in de politieauto en ga je mee met een achtervolging!


/stories/power-woman-carla.html/tekst2.jpg
Wat maakt jou een powervrouw?
Er is een omslag gekomen met de geboorte van Samuel. Voorheen kon je staan en gaan waar je wilde want je hoefde geen rekening te houden. Maar nu is het echt plannen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik een nieuwe functie binnen de gemeente gekregen. Vanuit het ziekenhuisbed heb ik mijn sollicitatiebrief geschreven en 3 weken na mijn bevalling moest ik op sollicitatiegesprek komen. Dan zit je toch in de metro na een keizersnede, die nog niet helemaal is hersteld, met de gedachte: ‘’Ik ga toch even een nieuwe functie binnen harken’’. Nu heb ik het gevoel dat er weinig is dat ik niet kan, zoiets maakt je echt sterk.

Wat is je grootste droom?
Een keer in het buitenland wonen of een keer zo kunnen leven dat ik heel veel kan reizen. Met het werk wat ik nu doe, zou dat niet kunnen maar ergens in de toekomst zou ik dat wel graag willen.

Hoe is het land Chili?
Zelf ben ik er twee keer terug geweest en heb ik ook een hele reis gemaakt door Chili. Zo ben ik helemaal naar het zuiden afgereisd, daar heb je de ranches, de wijnproeverijen. Ook ben ik in Patagonië geweest. Hier heb ik een boottocht naar de gletsjers gemaakt waar ze het ijs voor in je drankje, regelrecht van de gletsjers schraapten. Ontzettend bijzonder! Maar ik ben ook in het noorden geweest en daar heb je meer woestijn en stranden met de surfinvloeden. Een heel veelzijdig land dus, echt een aanrader!

 

 

Hoe is de vrouw in Santiago?
Santiago is best wel metropool en een echte zakenstad. De vrouwen lopen altijd op hakjes, hebben mooie panty’s aan en mooie make-up op. Dus echt op en top vrouwelijk.

Wanneer heb je Studio Anneloes ontdekt?
Toen ik zwanger was heb ik van mijn schoonzus de Startup Trousers gekregen, daar heb ik echt in gewoond! Een fijne stof, ook voor in de zomer. De broek groeide gewoon met me mee en nu na mijn zwangerschap kan ik hem ook nog aan!

Heb je nog een tip voor ons?
Met collecties vraag ik me wel eens af wat voor accessoires er het beste bij passen. Het zou leuk zijn als jullie bij items met een printje, accessoire tips geven!

Nieuwsgierig naar Carla haar look?
Shop hier de Poppy dot cuff blouse & Road stripe trousers.


fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
How to style: Margot trousers
Één of meerdere Margot broekjes in je kast hangen maar moeite met leuke collectie combinaties maken? No stress, wij geven je graag onze tips en laten je drie kleurige Margot looks zien!
Lees artikel
tips
Anneloes' keuken favorieten
Nu je thuis zit en vast en zeker wat meer tijd hebt om lekker te kokkerellen, delen we graag een aantal van Anneloes haar favoriete recepten! Gezond, niet te moeilijk én ontzettend lekker.
Lees artikel
collection
Basis collectie gids!
Voor de precieze kenmerken van onze basis broeken ben je hier aan het juiste adres! Kijk snel verder voor een handig overzicht.
Lees artikel