16 november 2020 13:35

Written in the Stars

Meestal kijken we aan het einde van het jaar altijd even terug op het afgelopen jaar maar met een jaar als 2020 kijken wij
persoonlijk liever vooruit. Hoe de toekomst eruit gaat zien? Let's ask the stars.

"Voor deze collectie zoeken we het hoger op, met verrassende galaxy en sterrenprints"

Zoals gezegd kijken we met een jaar als 2020 liever vooruit dan terug. Omdat we helaas niet weten wat het volgende jaar ons gaat brengen, kijken we naar de sterren. Want je weet wat ze zeggen: 'It is often written in the stars!'. 

Voor deze collectie zoeken we het hoger op, met verrassende galaxy en sterrenprints. De Cobalt Blue uit Wine & Dine is weer terug, deze keer aangevuld met Black en Off White. Een aantal Pied-de-Poule prints maken het geheel helemaal af. Perfect voor een eindejaarsfeestje of Christmas dinner, buiten de deur of gewoon thuis, dat maakt niet uit met de comfortabele Travel stof. Wat je ook van plan bent en wat er uiteindelijk wel of niet mag, we've got you covered!

Look chique but still comfy.

We love it & let's celebrate a new beginning!

SHOP WRITTEN IN THE STARS

BEKIJK LOOKBOOK

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Buy Less, Buy Better, Buy Local
Waarom Studio Anneloes niet mee doet aan de Black Friday hype!
Lees artikel
fashion
Trend: Faux-Leather
Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: faux leather. Lees snel verder hoe wij de faux leather items het liefst combineren!
Lees artikel
fashion
Studio Anneloes Fashion Horoscopen
Altijd al jouw fashion horoscoop willen weten? Lees snel verder en kom achter jouw persoonlijke horoscoop.
Lees artikel