Collaboration Dresses by Team Studio Anneloes

Gepubliceerd op 26-06-2024

Collaboration Dresses by Team Studio Anneloes

De Collaboration Dresses is een collectie zomerjurken ontwikkeld in samenwerking met het team van Studio Anneloes HQ. Voor het ontwerp sloegen we de handen ineen met de vrouwen van ons salesteam. Ontdek hier hoe de collectie tot stand is gekomen.

Een samenwerking met onze medewerkers

Studio Anneloes zou niet kunnen bestaan zonder haar team. Wanneer je een kijkje neemt op ons hoofdkantoor, zie je mensen met een passie voor mode. Mannen en vrouwen die on trend zijn en waarbij mode in het DNA lijkt te zitten. Zo is het idee ontstaan om een samenwerking aan te gaan met een aantal van deze medewerkers. 


Ieder jaar brengt Studio Anneloes een zomerjurken collectie uit en voor deze collectie besloten we de handen ineen te slaan met de vrouwen van het salesteam. Samen met het stylingteam heeft ieder teamlid haar eigen jurk ontworpen. Hiervoor doken ze in hun eigen archieven en hebben ze hun persoonlijke favorieten omgetoverd tot een ware Studio Anneloes dress. 


Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke stijl. Daarom bestaat de collectie uit uiteenlopende modellen, gemaakt van verschillende materialen, in zowel bekende als nieuwe kleuren. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek het hieronder. 

 

Kim dress

De Kim dress is geïnspireerd op zonnige vakantiedagen in Italië. Een soepelvallend model, dat dankzij de poplin stof en vrouwelijke pasvorm het perfecte model is voor ieder moment van de dag. Overdag draag je de jurk met sportieve sneakers en ‘s avonds tover je de jurk in combinatie met een paar sandalen met hak om tot een elegante dinner look. 

Omy dress

Hou je van een kort, zwierig A-lijn model? Dan is de Omy dress een jurk voor jou. Een chique jurk die in combinatie met een paar stijlvolle hakken het perfecte item is voor een feest of een zomerse borrel. En dat is nog niet alles, je kan de jurk namelijk op twee manieren dragen. Hierdoor kun je met dezelfde jurk twee verschillende jurken creëren. Laat die warme zomeravonden maar komen.

Hellen joy dress

Of je nu naar het strand gaat, een dag gaat winkelen of naar het terras gaat, in de Hellen joy dress kom je hoe dan ook goed gekleed voor de dag. De jurk is lekker lang en daarmee de ideale jurk voor zowel een strandvakantie als stedentrip. 

Ruthique dress

Op zoek naar een jurk waarmee je vanaf het strand direct plaats kunt nemen in je favoriete beachclub? Dan is de Ruthique dress het ideale item. De jurk is luchtig en soepelvallend, waardoor je er gemakkelijk een bikini onder kunt dragen. Het perfecte item voor een stijlvolle beachlook.

Doris dress

Wat is er fijner dan een zomerjurk die je eindeloos kunt combineren? Tel hier de pasvorm, subtiele glitter en comfortabele stof bij op en je snapt dat deze jurk het perfecte item voor in de koffer is. Met behulp van een paar accessoires transformeer je deze veelzijdige jurk moeiteloos van een casual daglook naar een chique avondlook. 

Anne marije dress

Wat je bestemming ook is, met de Anne marije dress kom je hoe dan ook stijlvol voor de dag. De stijlvolle bloemenprint en de halflange mouw maken de jurk niet alleen geschikt voor op vakantie, maar ook voor een zomerse dag in de stad of op kantoor. Dankzij de knopen en bijbehorende ceintuur kun je de jurk stylen op een manier die bij jou past. Dus wat de bestemming ook is, deze jurk is een echte summer musthave.