Travel jumpsuits - Anneloes’ Favourites

Gepubliceerd op 10-07-2024

Travel jumpsuits - Anneloes’ Favourites

Vergeet compromissen tussen elegantie en gemak - onze collectie travelstof jumpsuits biedt het beste van beide werelden. Duik in ons blog en ontdek waarom onze travelstof jumpsuits de must-have zijn voor elke moderne en modebewuste vrouw.

De jumpsuit die zit als een joggingpak

Stel je voor: het comfort van een joggingpak, gecombineerd met de elegantie van een jumpsuit. Dat is precies wat je krijgt met de travelstof jumpsuits. Deze jumpsuits zijn niet alleen stijlvol, maar zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. 

Waarom travelstof jumpsuits zo geliefd zijn

De populariteit van travelstof jumpsuits groeit gestaag, en dat is geen verrassing. Deze unieke stof biedt tal van voordelen die zowel stijl- als comfort bewuste fashionista's aanspreken.


Travelstof staat bekend om zijn comfortabele stretch en kreukvrije eigenschappen. Dit betekent dat je jumpsuit er niet alleen de hele dag fantastisch uitziet, maar ook dat je je vrij kunt bewegen zonder je zorgen te maken over kreukels. Bovendien is travelstof gemakkelijk te onderhouden, waardoor het perfect is voor volle dagen met activiteiten. 

Travelstof jumpsuits van Studio Anneloes

Studio Anneloes heeft een prachtige collectie travelstof jumpsuits die perfect aansluiten bij de behoeften van moderne vrouwen. In onze Essentials collecties komen de travelstof jumpsuits in allerlei stijlen en kleuren terug. 

Bestseller: de Angel LS jumpsuit

De Angel longsleeve jumpsuit is een absolute favoriet onder onze klanten. Met zijn flatterende pasvorm en elegante design is deze jumpsuit perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, de Angel long sleeve jumpsuit zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet en je comfortabel voelt. Deze jumpsuit zit altijd in de collectie in de basiskleuren: Black, Dark blue en Kit. 

Bestseller: de Angel SLS jumpsuit

Wil je in de zomer ook graag de Angel jumpsuit dragen? Dat kan! De Angel jumpsuit is er namelijk ook met korte mouwen. Deze jumpsuit is ook onderdeel van onze Essentials en is in de basiskleuren Black, Dark blue en Kit altijd verkrijgbaar. Draag hem met hakken voor een avondje uit of met sneakers voor een meer casual look.

Wastips voor jumpsuits van travelstof

Het onderhouden van je travelstof jumpsuit is eenvoudig. Was hem op een lage temperatuur en laat hem aan de lucht drogen om de kwaliteit van de stof te behouden. Voor meer tips over het wassen van travelstof, verwijzen we je graag door naar onze wastips pagina.


Met Studio Anneloes travelstof jumpsuits ben je niet alleen verzekerd van comfort en stijl, maar ook van kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek vandaag nog onze collectie en ervaar zelf het verschil!